193135987363285

Tips & tricks

Home» Sfaturi ...» Tips & t...» Napolitane! Ciocolata! De ce nu mai bine napolitane invelite...

Napolitane! Ciocolata! De ce nu mai bine napolitane invelite in ciocolata?

      Trimite pe mail Printeaza
Napolitane! Ciocolata! De ce nu mai bine napolitane invelite in ciocolata?
Te invitam sa gusti napolitanele invelite in ciocolata Primola... Ori de cate ori simti nevoia sa iei o pauza sau pur si simplu vrei sa-ti oferi un moment de rasfat, noile napolitane Primola sunt exact ceea ce ai nevoie: blat crocant si subtire, crema de cacao sau frisca invelite in rauri de ciocolata catifelata. 

Le poti lua la scoala sau la serviciu si poti chiar sa le servesti impreuna cu toata familia dupa masa ca si desert. Te vei delecta cu siguranta de gustul ciocolatei Primola combinat cu napolitane crocante ce se topesc in gura.

Napolitanele cu ciocolata sunt in doua sortimente delicioase: napolitane cu crema de cacao si ciocolata( 48 si 190 grame) si napolitane cu crema de frisca si ciocolata( 48 si 190 grame).





Postat de Iosub Alin pe data de 2011-03-04 Vizualizari: 2409


      Printeaza

Daca ti-a placut articolul Napolitane! Ciocolata! De ce nu mai bine napolitane invelite in ciocolata?, aboneaza-te la RSS-ul de RSS: Tips & tricks Tips & tricks pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Sfaturi cool


Ce fel de ceapa folosim la gatit?
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor ajuta data viitoare c
Pate de casa – Sfaturi pentru un preparat cat mai cremos
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deosebita. Tu stii sa-l f
Sfaturi pentru gatit in vase din ceramica
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau asa cateva ore, pan
Sfaturi pentru un cozonac reusit
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa creasca frumos cozo
Sfaturi pentru o coliva aromata
Maine sunt Mosii de iarna (18 februarie), o zi in care gospodinele dau de pomana diverse mancaruri, de sufletul celor morti. In unele zone din tara se obisnuieste sa se prepare coliva cu aceasta ocazi
Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Condimente - Lemn dulce
Lemn dulce
Lemnul dulce este o planta din familia fabaceae, inrudita cu fasolea, ale carei radacini sunt comest...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"La masa ii vad pe toti, dar la bucatarie pe nimeni"
Folclor
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro