193135987363285

Tips & tricks

Home» Sfaturi ...» Tips & t...» Scandia Sibiu – Bunatati romanesti cu dichis. Ca la 1922...

Scandia Sibiu – Bunatati romanesti cu dichis. Ca la 1922

      Trimite pe mail Printeaza
Scandia Sibiu – Bunatati romanesti cu dichis. Ca la 1922
Marca Scandia Sibiu, aflata in portofoliul companiei Scandia Food, se prezinta acum sub o noua infatisare si aduce in prezent, printr-o campanie unica de comunicare, cultura culinara romaneasca de la 1922 si bunatatile romanesti gatite cu dichis.

Istoria unei marci inseamna mai mult decat continuitate. Inseamna o permanenta redescoperire, inclinatia spre lucrul bine facut, grija, respect si atentie la detalii. Scandia Sibiu iese din tiparele clasice ale traditiei culinare romanesti si, printr-o reverenta in fata consumatorului, il invita pe acesta sa descopere bogatia bucatariei de altadata, transpusa intr-o alta perspectiva: aceea a rafinamentului culinar. Rafinamentul Scandia Sibiu se distinge atat prin retetele unice, savoarea gustului si ingredientele de cea mai buna calitate, cat si prin ambalajul elegant si portofoliul variat de produse.

Scandia Sibiu isi propune sa revitalizeze cultura culinara de la 1922, printr-un portofoliu de produse preparate cu dichis. Indelung perfectionate, retetele Scandia Sibiu sunt inspirate din cele de la conacul anilor ’20, atunci cand atentia si grija pentru prepararea mancarii constituiau o adevarata cultura culinara. Astazi, Scandia Sibiu pune pe masa mancare pregatita din cele mai speciale ingrediente si presarata cu cele mai bune mirodenii, pentru a oferi o savoare deosebita si pentru a incanta simturile celui ce o consuma.

„Atentia la detaliu si preocuparea pentru mancarea cu dichis, pregatita cu grija si inspirata din retete rafinate sunt elementele cheie pe care se fundamenteaza marca Scandia Sibiu, alaturi, bineinteles, de toate valorile culinare pe care aceasta le pretuieste si le respecta de atata vreme. Acum, Scandia Sibiu se constituie intr-o marca ce sustine, prin notorietate si credibilitate, atat produse gata preparate la conserva (Pate Scandia Sibiu, Mancaruri Scandia Sibiu, Carne si Sunca Scandia Sibiu), cat si mezeluri, restaurante cu servire rapida si bacanii cu dichis”, a declarat Alexandra Bucur, Brand Manager Scandia Sibiu.

Relansarea marcii este insotita de o ampla campanie de comunicare ce completeaza noua identitate vizuala, noul design de eticheta si noul slogan „Scandia Sibiu – Bunatati romanesti cu dichis. Ca la 1922”. Campania de comunicare creaza o legatura emotionala puternica intre marca si consumatori, conturand povestea unui spatiu traditional relevant si astazi, in care exista un cult pentru mancare buna, gatita cu pricepere si dichis, din cele mai bune ingrediente.

Spotul TV „transporta” consumatorii in rafinata bucatarie de conac a anilor ’20 si prezinta intr-un mod foarte apetisant atentia la fiecare detaliu atunci cand vine vorba de retete cu dichis. Relansarea Scandia Sibiu va anunta si cele doua variante noi de pate: pate de fazan si pate de curcan, produse care vor beneficia atat de o campanie de degustare in magazinele de tip comert modern, precum si de materiale de comunicare la punctele de vanzare.





Postat de Iosub Alin pe data de 2011-06-17 Vizualizari: 3218


      Printeaza

Daca ti-a placut articolul Scandia Sibiu – Bunatati romanesti cu dichis. Ca la 1922, aboneaza-te la RSS-ul de RSS: Tips & tricks Tips & tricks pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Sfaturi cool


Ce fel de ceapa folosim la gatit?
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor ajuta data viitoare c
Pate de casa – Sfaturi pentru un preparat cat mai cremos
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deosebita. Tu stii sa-l f
Sfaturi pentru gatit in vase din ceramica
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau asa cateva ore, pan
Sfaturi pentru un cozonac reusit
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa creasca frumos cozo
Sfaturi pentru o coliva aromata
Maine sunt Mosii de iarna (18 februarie), o zi in care gospodinele dau de pomana diverse mancaruri, de sufletul celor morti. In unele zone din tara se obisnuieste sa se prepare coliva cu aceasta ocazi
Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Ardeii Jalapeno
Cunoscuti in varianta lor uscata si sub denumirea de ardei iuti chipotle, ardeii Jalapeno sunt origi...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"La mancare lup si la treaba iepure"
Folclor
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro