193135987363285

Tips & tricks

Home» Sfaturi Culinare» Tips & tricks» Sfaturi pentru supa de pui perfecta

Sfaturi pentru supa de pui perfecta

      Trimite pe mail Printeaza
Sfaturi pentru supa de pui perfecta
E destul de greu sa strici o supa, insa in unele zile poate parea o alegere destul de banala.

Incearca urmatoarele trucuri pentru a aduce traditionala supa de pui la urmatorul nivel, cu un gust mult mai intens si chiar usor sofisticat.

  • Inlocuieste taiteii obisnuiti cu paste de diferite forme, culori, texturi si marimi. Felul de prezentare va face o diferenta inimaginabila.
  • Incepe intotdeauna cu apa rece, niciodata calda.
  • Nu folosi o lingura de lemn sau argint, atunci cand gusti supa, deoarece acestea mascheaza gusturile.
  • Evita pe cat posibil sa folosesti carne inghetata, deoarece umiditatea din tesuturi se pierde, lasand o carne uscata si fara gust.

  • Lasa supa la racit complet inainte sa o pui la frigider sau congelator. Lasa oala neacoperita in timp ce se raceste.
  • Adauga inca o proteina, fie ca e vorba de un alt fel de carne, un ou sau chiar tofu. Supa va avea un gust deosebit.
  • Introdu o aroma noua, precum spanac, pudra de curry sau orice alt condiment.
  • Nu te limita doar la cateva legume pentru supa ta, adauga cat mai multe pentru un gust intens si delicios.





  • Postat de Andreea Utza pe data de 2014-07-21 Vizualizari: 1118


          Printeaza

    Daca ti-a placut articolul Sfaturi pentru supa de pui perfecta, aboneaza-te la RSS-ul de RSS: Tips & tricks Tips & tricks pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

    Sfaturi cool


    Ce fel de ceapa folosim la gatit?
    Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor ajuta data viitoare c
    Pate de casa – Sfaturi pentru un preparat cat mai cremos
    Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deosebita. Tu stii sa-l f
    Sfaturi pentru gatit in vase din ceramica
    Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau asa cateva ore, pan
    Sfaturi pentru un cozonac reusit
    Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa creasca frumos cozo
    Sfaturi pentru o coliva aromata
    Maine sunt Mosii de iarna (18 februarie), o zi in care gospodinele dau de pomana diverse mancaruri, de sufletul celor morti. In unele zone din tara se obisnuieste sa se prepare coliva cu aceasta ocazi
    Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


     
    Preparati intai mancarea care sta bine la frigider si, la final, tot ce necesita gatitul la minut.
    Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
    SFATUL COOL AL ZILEI



    Mazare Gunga
    Cunoscuta si sub denumirea traditionala de toor dal, mazare de Congo sau gandule, mazarea Gunga este...
    » mai mult

    Citeste despre un condiment

    Adauga restaurant

    Alege oras
    Vezi toate restaurantele din orasul tau






    Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
    Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
    "Ca sa faci o placinta cu mere din nimic, trebuie ca mai intai sa creezi universul"
    Carl Sagan
    Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
     Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
     Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro