193135987363285

Tips & tricks

Home» Sfaturi Culinare» Tips & tricks» Sfaturi pentru prajitura perfecta: coacerea

Sfaturi pentru prajitura perfecta: coacerea

      Trimite pe mail Printeaza
Sfaturi pentru prajitura perfecta: coacerea
Dupa o scurta prezentare a ingredientelor si a pasilor necesari pentru prepararea unei prajituri, astazi avem 10 sfaturi dedicate coacerii prajiturilor:

1. Pentru prajituri coapte uniform, coace fiecare strat separat, atunci cand faci o prajitura cu mai multe straturi.
2. Foloseste o paleta mica ca sa intinzi aluatul in mod egal in tava.
3. Foloseste un termometru pentru cuptor, pentru a sti cu exactitate temperatura la care coci prajitura.
4. Lasa-i timp cuptorului sa ajunga la temperatura necesara, inainte sa pui prajitura.
5. Tine prajiturile departe de marginile cuptorului si la distanta una de cealalta.

6. Roteste prajiturile dupa 20 de minute in cuptor.
7. Foloseste partea din mijloc a cuptorului, daca reteta nu cere altfel.
8. De obicei, prajiturile sunt aproape gata atunci cand in bucatarie incepe sa miroasa a prajitura. Suna ciudat, dar iti vei da seama ca asa este!
9. Lasa prajitura in cuptor atunci cand testezi daca este gata. Daca scoti o scobitoare curata din centrul prajiturii, atunci ea e gata.
10. Nu lasa prea mult la cuptor, deoarece vei ramane cu o prajitura uscata.





Postat de Andreea Utza pe data de 2014-08-18 Vizualizari: 1678


      Printeaza

Daca ti-a placut articolul Sfaturi pentru prajitura perfecta: coacerea, aboneaza-te la RSS-ul de RSS: Tips & tricks Tips & tricks pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Sfaturi cool


Ce fel de ceapa folosim la gatit?
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor ajuta data viitoare c
Pate de casa – Sfaturi pentru un preparat cat mai cremos
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deosebita. Tu stii sa-l f
Sfaturi pentru gatit in vase din ceramica
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau asa cateva ore, pan
Sfaturi pentru un cozonac reusit
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa creasca frumos cozo
Sfaturi pentru o coliva aromata
Maine sunt Mosii de iarna (18 februarie), o zi in care gospodinele dau de pomana diverse mancaruri, de sufletul celor morti. In unele zone din tara se obisnuieste sa se prepare coliva cu aceasta ocazi
Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Usturoiul salbatic
Usturoiul salbatic sau leurda creste in zonele paduroase, cu umiditate ridicata si degaja un miros a...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Ce este omul cand folosinta timpului sau sunt numai somn si mancare, o vita si nimic mai mult"
William Shakespeare
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro