193135987363285

Tips & tricks

Home» Sfaturi Culinare» Tips & tricks» Prepara un smoothie perfect!

Prepara un smoothie perfect!

      Trimite pe mail Printeaza
Prepara un smoothie perfect!
Vara este sezonul smoothie-urilor: racoritoare si hranitoare.
Citeste sfaturile urmatoare si creeaza-ti smoothie-ul perfect pentru o zi calduroasa.

1. Ingheata fructele. Inclusiv bananele si avocado, dupa ce le-ai curatat si taiat in bucatele. Poti adauga si gheata smoothie-ului tau, pentru a-l face racoritor.
2. Lasa proteinele la final. Amesteca toate ingredientele in blender, inainte de a adauga suplimentele, deoarece acestea se pot degrada foarte usor.
3. Adauga apa sau gheata pentru a subtia. Nu adauga mai mult suc sau mai mult lapte, pentru ca vei creste numarul de calorii al bauturii tale.
4. Lecitina. Adauga doua linguri de lecitina in orice smoothie pentru a avea grija de memoria si musculatura ta.
5. Mai multe fibre. Adauga 1-2 linguri de grau sau tarate de ovaz pentru a creste continutul de fibre.

6. Gheata la sfarsit. Intotdeauna pune gheata ultima, deoarece daca o vei lasa prea mult in blender, smoothie-ul tau va deveni apos in loc de racoritor.
7. Alege suc proaspat. Ori de cate ori ai ocazia, foloseste suc proaspat stors, pentru un gust deosebit si o valoare nutritiva mare.
8. Procedura. Cand pui ingredientele, urmeaza ordinea: lichid, fructe inghetate, prafuri, gheata, fructe proaspete.
9. Adauga ceva acid sau acru. Afinele sunt sanatoase, insa nu au destul acid in aroma, de aceea, combina-le cu suc de portocale sau de lamaie.
10. Foloseste un aparat special. Pentru reusita bauturilor racoritoare si sanatoase, apelea la un smoothie maker. In plus, il puteti folosi si pentru a obtine deserturi cremoase sau sosuri bine omogenizate.





Postat de Andreea Utza pe data de 2014-08-20 Vizualizari: 1807


      Printeaza

Daca ti-a placut articolul Prepara un smoothie perfect!, aboneaza-te la RSS-ul de RSS: Tips & tricks Tips & tricks pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Sfaturi cool


Ce fel de ceapa folosim la gatit?
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor ajuta data viitoare c
Pate de casa – Sfaturi pentru un preparat cat mai cremos
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deosebita. Tu stii sa-l f
Sfaturi pentru gatit in vase din ceramica
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau asa cateva ore, pan
Sfaturi pentru un cozonac reusit
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa creasca frumos cozo
Sfaturi pentru o coliva aromata
Maine sunt Mosii de iarna (18 februarie), o zi in care gospodinele dau de pomana diverse mancaruri, de sufletul celor morti. In unele zone din tara se obisnuieste sa se prepare coliva cu aceasta ocazi
Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Rosii australiene
Provenind asa cum le spune si numele din Australia, rosiile australiene se dezvolta intr-un climat a...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Curcan. O pasare mare, a carei carne, cand este mancata la anumite sarbatori religioase, are proprietatea caracteristica de a atesta pietatea si recunostinta. Intamplator, este o mancare destul de buna"
Ambrose Bierce
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro