193135987363285

Tips & tricks

Home» Sfaturi Culinare» Tips & tricks» Sfaturi pentru prajitura perfecta: decorarea

Sfaturi pentru prajitura perfecta: decorarea

      Trimite pe mail Printeaza
Sfaturi pentru prajitura perfecta: decorarea
1. Lasa prajiturile sa se raceasca in tava, nu le scoate imediat.

2. Briosele se scot imediat din tava si se pun la distanta una de cealalta, pentru a se raci.

3. Odata ce s-au racit, inveleste straturile de prajitura in plastic si lasa-le la frigider 30 de minute inainte de a le decora.

4. Intotdeauna asaza prajitura pe un platou de forma acesteia, acoperit intr-o folie subtire.

5. Indeparteaza firimiturile inainte de a incepe sa pui glazura.

6. Aplica un strat subtire de glazura pentru a fixa firimiturile, apoi lasa la frigider 30 de minute pana sa aplici al doilea strat.

7. Daca nu ai timp sa glazurezi, presara zahar pudra. Arata bine si are un gust excelent pentru majoritatea dulciurilor.

8. Pentru o glazura lucioasa, poti folosi un uscator de par pe caldura medie pe exteriorul tortului, chiar inainte de a servi.

Iti recomandam:
- punga pentru umplut cu 5 varfuri;
- sita pentru ornat prajituri cu zahar pudra sau cacao;
- flacon dublu pentru ornat prajituri cu 2 creme simultan;
- seringa de bucatarie pentru decoruri fine.





Postat de Andreea Utza pe data de 2014-08-25 Vizualizari: 1034


      Printeaza

Daca ti-a placut articolul Sfaturi pentru prajitura perfecta: decorarea, aboneaza-te la RSS-ul de RSS: Tips & tricks Tips & tricks pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Sfaturi cool


Ce fel de ceapa folosim la gatit?
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor ajuta data viitoare c
Pate de casa – Sfaturi pentru un preparat cat mai cremos
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deosebita. Tu stii sa-l f
Sfaturi pentru gatit in vase din ceramica
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau asa cateva ore, pan
Sfaturi pentru un cozonac reusit
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa creasca frumos cozo
Sfaturi pentru o coliva aromata
Maine sunt Mosii de iarna (18 februarie), o zi in care gospodinele dau de pomana diverse mancaruri, de sufletul celor morti. In unele zone din tara se obisnuieste sa se prepare coliva cu aceasta ocazi
Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Piper Szechuan
Piperul Szechuan (Sichuan) isi trage numele de la o provincie din China, unde este des utilizat in b...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Descoperirea unui nou fel de mancare provoaca unui om mai multa fericire decat descoperirea unei noi stele"
Anthelme Brillat-Savarin
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro