Tips & tricks
5 condimente bune pentru orice

Stiai ca-ti poti folosi condimentele obisnuite in mai multe combinatii decat ti-ai putea imagina?
Asigura-te ca ai intotdeauna in bucatarie urmatoarele condimente pentru o masa mereu aromata:
Mustarul de Dijon
Mustarul trebuie sa fie nelipsit din orice bucatarie, la fel cum este in cea a oricarui profesionist. Mustarul este excelent pentru burgeri, sandwich-uri si carnati.
De asemenea, este un element esential in vinegrete, adauga savoare cartofilor, pastelor si salatelor cu orez. Il poti folosi si pentru a unge carnea inainte de a o pune la gratar.
Muraturile
Ai atat de multe optiuni pentru a realiza muraturi excelente. Ia, de exemplu, castravetii murati si adauga-i in diverse combinatii. Acestia merg excelent cu branza si crackers, sau feliati intr-un sandwich sau burger. Poti chiar taia cativa sa-i adaugi intr-o salata cu cartofi, pentru mai multa savoare.
Ketchup
La fel ca mustarul, ketchup-ul nu trebuie sa lipseasca din bucatarie. Foloseste-l ca baza pentru un sos barbeque rapid, sau pentru un sos pentru creveti. Desigur, il poti folosi in stilul clasic, intr-un burger sau peste cartofii prajiti.
Maioneza
E un element esential pentru ton, pui sau salata de oua. Dar, de asemenea, ii poti adauga putina zeama de lamaie, usturoi pisat si putin piper pentru un sos care merge excelent cu peste sau alta carne.
Sirop de artar
Acesta este potrivit pentru mult mai multe lucruri decat clatite. Foloseste-l pentru a indulci deserturi, marinade, sosuri si vinegrete.
Asigura-te ca ai intotdeauna in bucatarie urmatoarele condimente pentru o masa mereu aromata:
Mustarul de Dijon
Mustarul trebuie sa fie nelipsit din orice bucatarie, la fel cum este in cea a oricarui profesionist. Mustarul este excelent pentru burgeri, sandwich-uri si carnati.
De asemenea, este un element esential in vinegrete, adauga savoare cartofilor, pastelor si salatelor cu orez. Il poti folosi si pentru a unge carnea inainte de a o pune la gratar.
Muraturile
Ai atat de multe optiuni pentru a realiza muraturi excelente. Ia, de exemplu, castravetii murati si adauga-i in diverse combinatii. Acestia merg excelent cu branza si crackers, sau feliati intr-un sandwich sau burger. Poti chiar taia cativa sa-i adaugi intr-o salata cu cartofi, pentru mai multa savoare.
Ketchup
La fel ca mustarul, ketchup-ul nu trebuie sa lipseasca din bucatarie. Foloseste-l ca baza pentru un sos barbeque rapid, sau pentru un sos pentru creveti. Desigur, il poti folosi in stilul clasic, intr-un burger sau peste cartofii prajiti.
Maioneza
E un element esential pentru ton, pui sau salata de oua. Dar, de asemenea, ii poti adauga putina zeama de lamaie, usturoi pisat si putin piper pentru un sos care merge excelent cu peste sau alta carne.
Sirop de artar
Acesta este potrivit pentru mult mai multe lucruri decat clatite. Foloseste-l pentru a indulci deserturi, marinade, sosuri si vinegrete.
Postat de Andreea Utza pe data de 2014-12-17 Vizualizari: 1342
Daca ti-a placut articolul 5 condimente bune pentru orice, aboneaza-te la RSS-ul de
Tips & tricks pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Sfaturi cool
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor ajuta data viitoare c
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deosebita. Tu stii sa-l f
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau asa cateva ore, pan
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa creasca frumos cozo
Maine sunt Mosii de iarna (18 februarie), o zi in care gospodinele dau de pomana diverse mancaruri, de sufletul celor morti. In unele zone din tara se obisnuieste sa se prepare coliva cu aceasta ocazi
Alternati fericit sarmalutele si friptura cu gratare gustoase si usoare din carne si legume.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Masuram+ingredientele+retete
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
melatonina'A=0
fortificate=''
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate='+and+x=x
fortificate=''+and+'x'='x
fortificate=' and x=x
fortificate=' and x=x
fortificate='' and 'x'='x
fortificate='
fortificate='
Cereale+fortificate='
Cereale fortificate='
glicemiei'A=0
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta