193135987363285

Tips & tricks

Home» Sfaturi Culinare» Tips & tricks» Cum sa faci cel mai bun sandvis cu ou

Cum sa faci cel mai bun sandvis cu ou

      Trimite pe mail Printeaza
Cum sa faci cel mai bun sandvis cu ou
La prima vedere pare simplu, dar cand incepi sa te gandesti la fiecare element in parte, lucrurile par sa se complice.

Fiecare are preferintele lui, dar cu totii ne gandim, oare ce ii mai trebuie acestui sandvis pentru a fi cel mai bun?
Ce paine trebuie sa aleg, ce fel branza se topeste mai bine, cum sa fac oul?

Iata tot ceea ce trebuie sa stii:

1. Cum sa alegi painea
Ca in cazul tuturor sandvisurilor, alegerea tipului de paine este esential.
De exemplu, o paine cu invelis gros si crocant nu este o alegere buna, deoarece va trebui sa musti puternic, iar oul va cadea din sandvis.
Cu cat este mai moale, cu atat este mai bine, dar sa nu o prajesti foarte mult.
Painea abia facuta este cea mai buna, dar, este foarte greu de obtinut daca nu te trezesti la prima ora si te duci sa o cumperi.
Din fericire, painea poate fi congelata, asa ca, daca trebuie sa o folosesti mai tarziu, o poti cumpara dimineata si apoi o poti congela.

2. Pregateste ouale
Alege o omleta, deoarece poate fi facuta in straturi mai subtiri si impaturita pentru a incapea in sandvis.
Daca optezi pentru ou fiert totusi, nu uita sa il fierbi bine, asta in cazul in care nu il vei manca pe loc: galbenusul poate curge si face mizerie.
Asigura-te ca ouale sunt proaspete. Cu cat sunt mai proaspete, cu atat vor avea un gust mai bun.



3. Alege sosurile, legumele si branza
Ouale sunt baza perfecta deoarece sunt cremoase, pline de gust si merg cu aproape orice, asa ca foloseste sosurile ca sa adaugi si mai mult gust si o variatie de temperatura.
Legumele pot fi mai fierbinti, cum este spanacul, sau reci, cum ar fi feliile de castravete sau avocado.
Carnatii sunt o alegere buna, bacon una si mai buna, chorizo, probabil cea mai buna.
Fii creativ si experimenteaza cu ceea ce iti place.

Foarte importanta este si alegerea branzei. In cazul in care il mananci pe loc, gateste sandvisul cu tot cu branza.
Daca il mananci mai tarziu, aceasta are tendinta sa se imprastie si sa se inmoaie prea mult.

Alegerea sosului este si ea importanta. Nu vrem sa alegem un sos prea lichid, care sa se imprastie peste tot.
De asemenea, un sos prea lichid va face ca painea sa se inmoaie si sa aiba o textura ciudata.
Poti alege un pesto, mustar cu miere sau chili dulce.

Bucura-te de sandvisul tau original!





Postat de Andreea Utza pe data de 2015-04-03 Vizualizari: 1125


      Printeaza

Daca ti-a placut articolul Cum sa faci cel mai bun sandvis cu ou, aboneaza-te la RSS-ul de RSS: Tips & tricks Tips & tricks pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Sfaturi cool


Ce fel de ceapa folosim la gatit?
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor ajuta data viitoare c
Pate de casa – Sfaturi pentru un preparat cat mai cremos
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deosebita. Tu stii sa-l f
Sfaturi pentru gatit in vase din ceramica
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau asa cateva ore, pan
Sfaturi pentru un cozonac reusit
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa creasca frumos cozo
Sfaturi pentru o coliva aromata
Maine sunt Mosii de iarna (18 februarie), o zi in care gospodinele dau de pomana diverse mancaruri, de sufletul celor morti. In unele zone din tara se obisnuieste sa se prepare coliva cu aceasta ocazi
Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Condimente - Asafoetida
Asafoetida
Asafoetida este o planta cu radacini puternice si tulpina groasa, din familia patrunjelului, cu un m...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"In societatea noastra "fericirea" este un produs de casa!"
Folclor
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro