193135987363285

Tips & tricks

Home» Sfaturi Culinare» Tips & tricks» Cum sa folosesti crema de branza ramasa

Cum sa folosesti crema de branza ramasa

      Trimite pe mail Printeaza
Cum sa folosesti crema de branza ramasa
Ai cumparat prea multa crema de branza pentru o prajitura si acum nu stii ce sa faci cu ce ti-a ramas?
Evident ca inima nu te lasa sa o arunci la gunoi...

Iata cum poti sa folosesti resturile de crema de branza in retete noi si delicioase:

In omleta
Imbogateste o omleta cu putina crema de branza. Pentru a te bucura din plin de gustul cremei, lasa cateva bucatele intacte, atunci cand amesteci ouale. Astfel, vei gasi "buzunarase" pline cu branza in omleta proaspat luata de pe foc.

Prajituri
In timp ce alte lactate precum iaurtul sau laptele batut pot fi folosite in aluatul pentru prajituri, crema de branza este un topping excelent. Daca nu ai destula incat sa faci o glazura intreaga, pune doar putin deasupra brioselor, apoi da-le la cuptor. Vei crea o glazura unica si gustoasa.

Pate
Evita untul gras si foloseste crema de branza pentru a lega pateul. Atunci cand este combinata cu spanac, patrunjel si hrean, rezultatul este mai mult decat delicios.

Fondue
Chiar daca nu esti obisnuit sa gatesti o "oala" intreaga de branza, poti incerca sa faci o cantitate mai mica. Foloseste resturile de crema de branza, alaturi de orice alte branzeturi mai ai prin frigier.



Pentru decorat torturi
Incearca sa faci un hibrid din unt si crema de branza. Unge torturile cu acest amestec, pentru un rezultat cremos si stralucitor, insa nu la fel de pufos ca atunci cand folosesti lapte batut.

Parfait
De fapt, e un fel de cheesecake la pahar. Amesteca crema de branza cu iaurt, zeama de lamaie si zahar. Pe fundul paharului pune biscuiti pisati bine. Poti folosi amaretti sau chiar biscuiti din ovaz. Toarna compozitia cu branza, apoi orneaza cu ce fel de fructe preferi si chiar cu sirop.

Chiftele
O inovatie sofisticata a lumii culinare este sa creezi un miez de branza in chiftelele delicioase. In timp ce un burger merge cu o felie de mozzarella, o chiftea are nevoie de crema de branza. Asigura-ti oaspetii inainte de a le gusta, deoarece branza va fi incredibil de fierbinte.

Inghetata
Bucura-te de gustul unui cheesecake clasic, sub forma de inghetata. Amesteca crema de branza in compozitia de inghetata. Adauga si cateva afine, pentru un gust deosebit.

Sosuri
Odata topita, creama de branza devine matasoasa, ideala pentru a fi amestecata in paste sau tocanite. Daca vrei sa fii inventiv, foloseste-o in loc de unt sau oua batute. Doar topeste-o la foc mic, adauga mustar, lamaie si ierburi.





Postat de Andreea Utza pe data de 2015-04-17 Vizualizari: 1204


      Printeaza

Daca ti-a placut articolul Cum sa folosesti crema de branza ramasa, aboneaza-te la RSS-ul de RSS: Tips & tricks Tips & tricks pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Sfaturi cool


Ce fel de ceapa folosim la gatit?
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor ajuta data viitoare c
Pate de casa – Sfaturi pentru un preparat cat mai cremos
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deosebita. Tu stii sa-l f
Sfaturi pentru gatit in vase din ceramica
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau asa cateva ore, pan
Sfaturi pentru un cozonac reusit
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa creasca frumos cozo
Sfaturi pentru o coliva aromata
Maine sunt Mosii de iarna (18 februarie), o zi in care gospodinele dau de pomana diverse mancaruri, de sufletul celor morti. In unele zone din tara se obisnuieste sa se prepare coliva cu aceasta ocazi
Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Stabiliti o lista a invitatilor si interesati-va daca unii ar necesita prepararea unor meniuri speciale.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Condimente - Martipan
Martipan
Martipanul nu este un condiment propriu-zis ci o pasta preparata din praf de migdale amestecat cu za...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"A citi fara sa gandesti e ca si cum ai manca fara sa digeri"
Edmund Burke
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro