193135987363285

Tips & tricks

Home» Sfaturi Culinare» Tips & tricks» 7 sfaturi pentru cea mai buna supa facuta acasa

7 sfaturi pentru cea mai buna supa facuta acasa

      Trimite pe mail Comenteaza Printeaza
7 sfaturi pentru cea mai buna supa facuta acasa
A face o supa este aproape la fel de confortabil ca a o manca. Iata cateva sfaturi simple pentru a imbunatati supa ta deja delicioasa.

1. Dubleaza-ti reteta
Retelete de supa sunt foarte usor de facut in portii mari. De asemenea, supa poate fi foarte usor tinuta la congelator pentru a fi mancata mai tarziu. Asa ca dubleaza ingredientele, ia o oala mai mare si prepara doua mese intr-una.

2. Indulceste-ti legumele
Pentru a face o supa cat mai buna va trebui sa imbunatatesti gustul legumelor. Ceapa, usturoiul sau morcovii sunt o parte a tuturor retelelor de supa, asa ca fa un sote cu ulei sau unt. Fii sigura ca le-ai gatit destul de mult inainte sa treci la pasul urmator.

3. Nu pune prea multa sare
Acest lucru depinde si de ingredientele pe care le vei folosi. Legumele, pasta de tomate si fasolea la conserva au deja niveluri mari de sodiu. De aceea, vei dori sa adaugi sarea abia la sfarsit, dupa ce ai gustat si esti sigur ca este nevoie.

4. Laptele in supa
Laptele rece se va coagula daca il adaugi direct in supa fierbinte. Trebuie mai intai sa incalzesti laptele si abia apoi il poti turna.



5. Smantana
Ca si laptele, smantana va trebui sa fie calda inainte sa o pui in supa pentru a preveni coagularea. Acestea sunt de obicei supe mai cremoase si mai groase decat celelalte, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie prea groase.

6. Serveste-le cum trebuie
Daca servesti o supa fierbinte, asigura-te ca este destul de fierbinte. De asemenea, o supa ca aperitiv ar trebui sa aiba in jur de 250 ml. Daca supa nu este servita ca aperitiv, atunci un bol de 350 de ml va fi de ajuns.

7. Racirea
Lasa supa sa se raceasca la temperatura camerei, neacoperita pentru o ora sau o ora si jumatate. Apoi acoper-o si pune-o la frigider pana cand este rece. Supele pot rezista in frigider pana la 3 zile.





Postat de Andreea Utza pe data de 2015-08-21 Vizualizari: 1002


      Trimite pe mail Comenteaza Printeaza


Adauga comentariu articol - coolinaria.roAdauga un comentariu
Nume*
E-mail*(Nu va fi publicat)
Caractere disponibile 500 .
Cod de verificare*


Daca ti-a placut articolul 7 sfaturi pentru cea mai buna supa facuta acasa, aboneaza-te la RSS-ul de RSS: Tips & tricks Tips & tricks pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Sfaturi cool


Ce fel de ceapa folosim la gatit?
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor ajuta data viitoare c
Pate de casa – Sfaturi pentru un preparat cat mai cremos
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deosebita. Tu stii sa-l f
Sfaturi pentru gatit in vase din ceramica
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau asa cateva ore, pan
Sfaturi pentru un cozonac reusit
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa creasca frumos cozo
Sfaturi pentru o coliva aromata
Maine sunt Mosii de iarna (18 februarie), o zi in care gospodinele dau de pomana diverse mancaruri, de sufletul celor morti. In unele zone din tara se obisnuieste sa se prepare coliva cu aceasta ocazi
Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Condimente - Anason
Anason
Anasonul este o planta mediteraneana inrudita cu mararul si coriandrul, de la care se folosesc in pr...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Bucataria mica face casa mare"
Folclor
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro



DESCOPERA BRANDURILE NOASTRE
Branduri Dazoot Software
Branduri Dazoot Software
decorix.ro - Decorix egirl.ro - Revista online de lifestyle feminin shopaholic.ro -  Moda, calatorii, shopping, lifestyle manualeauto.ro - Manuale Auto newspad.ro - Ultimele stiri online Brico Mall Newsman coolinaria.ro - Retete culinare online, sfaturi culinare savuros.com - Cele mai savuroase retete lookbook.ro - LookBook mercatino.ro dazoot.ro - Dazoot Software cascada.ro - Vila Cascada