193135987363285

Lifestyle

Home» Sfaturi Culinare» Lifestyle» Totul despre fructul sweetie

Totul despre fructul sweetie

      Trimite pe mail Printeaza
Totul despre fructul sweetie
Probabil ai observat acest fruct prin magazine sau in piata, dar nu ai avut inca destul curaj sa-l testezi... Iata cateva informatii despre sweetie, pentru ca data viitoare cand il vezi sa nu-l mai ocolesti:

1. Este un fel de grapefruit
Sweetie este, de fapt, un fel de grapefruit alb, insa gustul amarui este mult mai slab decat in cazul altor varietati de grapefruit. In interior, el are culoarea galben pal si este lipsit de aciditate, tocmai de asta el este mult mai dulce, spre deosebire de alte citrice. El este disponibil din timpul iernii pana la inceputul primaverii.

2. Aur alb
Oro Blanco inseama aur alb, in spaniola. Acest fruct este rezultatul polenizarii incrucisate dintr-un grapefruit si un pomelo fara acid. Sweetie are elemente primite de la ambele fructe „parinti”, astfel el are o dimensiune neobisnuita si o forma speciala, dar si un gust deosebit.

3. Valoarea nutritionala
Ca toate citricele, si sweetie este bogat in vitamina C. Mai mult decat atat, el contine multe fibre, dar si potasiu.



4. Intrebuintari
Acest tip de grapefruit poate fi folosit in diverse retete de mancaruri sau deserturi. Il poti taia si adauga in salate, in deserturi cu fructe sau poti folosi sucul pentru diverse cocktailuri. El este popular in bucataria asiatica si poate fi combinat cu alte citrice, castraveti, ardei chili, nuci, avocado sau fructe de mare.

Foloseste grasimi cremoase, piper, ierburi si condimente dulci sau picante, pentru a-i scoate in evidenta gustul special. Il poti tine la temperatura camerei si consuma intr-o saptamana, sau il poti baga in frigider daca il vei consuma peste ceva timp.





Postat de Andreea Utza pe data de 2016-01-15 Vizualizari: 1366


      Printeaza

Daca ti-a placut articolul Totul despre fructul sweetie, aboneaza-te la RSS-ul de RSS: Lifestyle Lifestyle pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Sfaturi cool


Bucataria dominicana – Gastronomia specifica unei tari din America Centrala
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale vedetelor. Bucataria
Cuptorul cu microunde – Intre mit si adevar
In ultimii ani au aparut tot mai multe afirmatii potrivit carora utilizarea cuptorului cu microunde este nociva pentru sanatatea noastra. In ciuda faptului ca ne ajuta sa economisim timp pretios, manc
Checuri pufoase
Checurile sunt deserturi rapide si gustoase, perfecte alaturi de o ceasca de cafea sau ceai fierbinte. Ti-am pregatit cateva retete inspirate. - Chec cu iaurt si goji; - Chec patru sferturi cu ciocola
Cum depozitam condimentele – 5 reguli de respectat
Cel mai adesea, cumparam condimentele la plic. Pentru fripturi si legume aromate la cuptor si nu numai, luam din magazin oregano, busuioc, patrunjel, maghiran, scortisoara s.a.m.d. Desfacem apoi plicu
Folia de aluminiu – La ce anume o poti intrebuinta prin locuinta
Numeroase studii au concluzionat ca folia de aluminiu este foarte nociva, motiv pentru care trebuie sa renuntam la o mai folosi atunci cand gatim sau cand pregatim sandvisurile de luat la munca. Acest
Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Un meniu de sarbatori nu este neaparat unul bogat, dar trebuie sa acopere cam toate preferintele invitatilor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Ardeii iuti Serrano
Ardei iuti Serrano (Capsicum annuum) sunt o specie de ardei iuti originari din Mexic unde se si cult...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Curcan. O pasare mare, a carei carne, cand este mancata la anumite sarbatori religioase, are proprietatea caracteristica de a atesta pietatea si recunostinta. Intamplator, este o mancare destul de buna"
Ambrose Bierce
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro