193135987363285

Tips & tricks

Home» Sfaturi Culinare» Tips & tricks» Sfaturi pentru negrese reusite

Sfaturi pentru negrese reusite

      Trimite pe mail Printeaza
Sfaturi pentru negrese reusite
Negresele sunt prajituri delicioase, pline de ciocolata. Ele nu sunt greu de facut, insa, ca in cazul oricarui alt desert, trebuie sa respecti cateva reguli de baza. Iata care sunt acestea si cum poti obtine negrese reusite de fiecare data.

1. Foloseste oua la temperatura camerei
Daca pui oua reci, s-ar putea sa obtii o textura mai densa decat ti-ai dorit. Si nici nu se vor amesteca la fel de bine. Aminteste-ti sa scoti ouale din frigider cu cel putin jumatate de ora, inainte sa te apuci de negrese.

2. Nu incorpora complet faina
Daca vei amesteca faina pana se incorporeaza de tot, atunci glutenul se va dezvolta prea mult. Asta inseamna ca negresele tale vor fi dense si gumoase. In schimb, amesteca faina pana cand raman cateva cocoloase in aluat.

3. Verifica inainte de timpul precizat
Atunci cand pui prajiturile la cuptor, ai foarte multe variabile de luat in calcul, de la tipul de tava pe care o folosesti, pana la temperatura. Verifica negresele macar cu cinci minute inainte de timpul precizat de reteta. Chiar si doua minute in plus pot ruina o prajitura.



4. Ia in considerare tipul de tava
Dupa cum am mentionat anterior, pana si tipul de tava influenteaza timpul de coacere al prajiturilor. Daca folosesti o tava din metal, ele se vor gati mai repede. Daca ai una de sticla, atunci negresele vor fi gata mai greu.

5. Foloseste hartie de copt
Hartia de copt poate fi un ajutor foarte bun atunci cand faci prajituri si nu trebuie niciodata sa uiti de ea. Va preveni lipirea prajiturilor de fundul tavilor, si iti va fi si mai usor sa le scoti.

6. Ai rabdare
Negresele miros minunat si arata foarte bine cand sunt abia scoase din cuptor. Oricat de tentante ar fi, abtine-te din a le gusta. Asteapta pana cand se racesc, deoarece abia atunci textura si gustul lor s-a definitivat.





Postat de Andreea Utza pe data de 2016-05-27 Vizualizari: 948


      Printeaza

Daca ti-a placut articolul Sfaturi pentru negrese reusite, aboneaza-te la RSS-ul de RSS: Tips & tricks Tips & tricks pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Sfaturi cool


Ce fel de ceapa folosim la gatit?
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor ajuta data viitoare c
Pate de casa – Sfaturi pentru un preparat cat mai cremos
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deosebita. Tu stii sa-l f
Sfaturi pentru gatit in vase din ceramica
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau asa cateva ore, pan
Sfaturi pentru un cozonac reusit
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa creasca frumos cozo
Sfaturi pentru o coliva aromata
Maine sunt Mosii de iarna (18 februarie), o zi in care gospodinele dau de pomana diverse mancaruri, de sufletul celor morti. In unele zone din tara se obisnuieste sa se prepare coliva cu aceasta ocazi
Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Un meniu de sarbatori nu este neaparat unul bogat, dar trebuie sa acopere cam toate preferintele invitatilor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Maioneza
Maioneza este un condiment obtinut din ulei vegetal, galbenus de ou si otet sau zeama de lamaie. Are...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Ironia e grauntele de sare, datorita caruia mancarea capata gust"
Thomas Mann
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro