193135987363285

Tips & tricks

Home» Sfaturi Culinare» Tips & tricks» Resturile de la cina – urmatorul mic dejun

Resturile de la cina – urmatorul mic dejun

      Trimite pe mail Printeaza
Resturile de la cina – urmatorul mic dejun
Un mic dejun bun iti poate insenina ziua, la fel cum unul plictisitor te poate deprima putin. Ce bine ca putem folosi resturile de la cina pentru a crea o prima masa a zilei delicioasa. Iata cum.

1. Foloseste legumele gatite
Indiferent daca ai mancat niste legume la cuptor sau fierte, daca iti raman cateva, nu le arunca. Pastreaza-le, caci le vei consuma la micul dejun. Legumele gatite sunt perfecte pentru a fi adaugate intr-o omleta sau in sandwich-uri creative.

2. Sosuri
Ai pregatit un sos bun de rosii seara trecuta si ti-a ramas o cantitate mica? Pune-l la pastrat intr-un borcanas sau castron si foloseste-l la micul dejun. Ouale ochiuri sunt excelente cu putin sos picant. In plus, il poti folosi intr-un sandwich sau tortilla pentru pranz.



3. Chifle sau felii de paine
Daca ai decis sa-ti faci un sandwich doar dintr-o jumatate de chifla, nici sa nu te gandesti sa o arunci pe cea ramasa. Tine-o intr-o punga inchisa, ca sa nu se usuce si consum-o la micul dejun. O poti praji si manca cu putin unt si gem sau transforma intr-o friganea.

4. Guacamole
Pasta de avocado este delicioasa, mai ales cand este preparata cu putin usturoi si rosii. Daca te-ai bucurat seara de ea, nu ai niciun motiv pentru care sa nu te bucuri si dimineata urmatoare. O poti intinde pe o felie de paine, prajita sau nu, si manca alaturi de o felie de branza sau oua ochi.

5. Salata verde
Poate ca te-ai apucat sa pregatesti o salata pentru cina, dar ti-ai dat seama ca ai spalat mai multa salata verde decat era cazul. Pastreaza frunzele spalate, caci le vei pune in farfurie a doua zi.





Postat de Andreea Utza pe data de 2016-09-16 Vizualizari: 761


      Printeaza

Daca ti-a placut articolul Resturile de la cina – urmatorul mic dejun, aboneaza-te la RSS-ul de RSS: Tips & tricks Tips & tricks pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Sfaturi cool


Ce fel de ceapa folosim la gatit?
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor ajuta data viitoare c
Pate de casa – Sfaturi pentru un preparat cat mai cremos
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deosebita. Tu stii sa-l f
Sfaturi pentru gatit in vase din ceramica
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau asa cateva ore, pan
Sfaturi pentru un cozonac reusit
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa creasca frumos cozo
Sfaturi pentru o coliva aromata
Maine sunt Mosii de iarna (18 februarie), o zi in care gospodinele dau de pomana diverse mancaruri, de sufletul celor morti. In unele zone din tara se obisnuieste sa se prepare coliva cu aceasta ocazi
Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Iasomia
Iasomia (Jasminum officinale) este o planta foarte cunoscuta care provine din aria Marii Mediterane ...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Cat de usor rastoarna vantul un copacel firav. Cauta fericirea in simturi, rasfata-te cu mancare si somn si astfel, vei fi si tu dezradacinat"
Buddha
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro