193135987363285

Tips & tricks

Home» Sfaturi Culinare» Tips & tricks» De ce sa gatesti in tava de briose

De ce sa gatesti in tava de briose

      Trimite pe mail Printeaza
De ce sa gatesti in tava de briose
Stiai ca poti face o multime de mancaruri in tava de briose? Iar versatilitatea ei nu e singurul avantaj. Iata principalele beneficii pe care ti le poate aduce o tava de briose.

1. Poti controla mai usor portiile
O tava de briose este ideala atunci cand vrei sa-ti tii portiile sub control. Stii cat de anevoios poate fi sa tai portii egale dintr-o tava mare. In tava de briose vei avea mancarurile deja portionate, deci nu vei avea nicio problema atunci cand iti vin invitatii la masa.

2. Timp mai scurt de gatire
Cand pui mancarea la cuptor intr-o tava imensa, poate dura si doua ore pana cand e gata. In schimb, intr-o tava de briose se va gati mult mai rapid, deoarece portiile sunt deja mici si se incalzesc mai repede. Ar trebui sa dureze cam jumatate de ora.

3. Preparatele se racesc mai repede
Nu numai ca mancarea se gateste mai repede, dar se si raceste mai rapid. Atunci cand te grabesti si vrei sa iei mancarea cu tine, iti va fi mult mai utila o tava de briose. Preparatele tale se vor raci mai repede decat intr-o tava mare. Le vei putea impacheta imediat.

4. Resturi mai usor de consumat
Resturile tale vor fi sub forma de portie, de aceea iti va fi mult mai usor sa iei cat vrei si sa pui la reincalzit.



5. Pentru congelat
Avand in vedere ca mancarea e destul de compacta intr-o tava de briose, iti va fi foarte simplu sa iei portia si sa o bagi la congelator.

6. Fara mancaruri uscate
Atunci cand iei o portie dintr-o tava mare, restul se poate usca pe la margini. Asta nu se intampla atunci cand gatesti intr-o tava de briose.





Postat de Andreea Utza pe data de 2016-10-03 Vizualizari: 960


      Printeaza

Daca ti-a placut articolul De ce sa gatesti in tava de briose, aboneaza-te la RSS-ul de RSS: Tips & tricks Tips & tricks pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Sfaturi cool


Ce fel de ceapa folosim la gatit?
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor ajuta data viitoare c
Pate de casa – Sfaturi pentru un preparat cat mai cremos
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deosebita. Tu stii sa-l f
Sfaturi pentru gatit in vase din ceramica
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau asa cateva ore, pan
Sfaturi pentru un cozonac reusit
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa creasca frumos cozo
Sfaturi pentru o coliva aromata
Maine sunt Mosii de iarna (18 februarie), o zi in care gospodinele dau de pomana diverse mancaruri, de sufletul celor morti. In unele zone din tara se obisnuieste sa se prepare coliva cu aceasta ocazi
Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Pilaful si piureul se pot prepara si prin fierbere in lapte, suc de portocale sau alte metode inedite.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Limnophila
Limnophila aromatica este o planta tropicala, originara din Asia de S-E unde creste foarte bine in z...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Nu va ofer nici plata, nici cazare si nici mancare; va ofer doar foamete, sete, marsuri fortate, lupte si moarte. Lasati-l pe cel care isi iubeste tara si cu inima, nu numai cu gura sa ma urmeze"
Giuseppe Garibaldi
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro