Lifestyle
Ce facem cu colturile de paine?

Pentru unii, este cea mai buna parte a unei paini. Insa, pentru altii este partea care ramane nemancata si, din pacate, sfarseste deseori in cosul de gunoi. Ca sa nu mai faci risipa, iata cum poti folosi colturile.
1. Foloseste-le ca agent de ingrosare
Indiferent ce tip de paine ai, pastreaza colturile pentru a le folosi ca agent de ingrasare. Asta inseamna ca le poti utiliza la tot felul de mancaruri, inclusiv pentru supe. Nu ai nevoie de prea multa, de obicei ajung 1-2 feliute.
2. Budinca
Stiai ca poti face o budinca delicioasa din paine? Vei avea nevoie de mai mult de doua colturi, insa rezultatul va fi delicios. In plus, este un preparat rapid, ideal pentru serile cand ai vrea ceva dulce, insa nu ai prea mult timp de gatit.
3. Pesmet
Painea uscata poate fi transformata intr-un fel de pesmet, chiar la tine acasa. Da colturile prin razatoare si vei obtine un ingredient ideal pentru multe mancaruri. De exemplu, il vei putea folosi pentru snitele, cascaval sau dovlecei pane si, de ce nu, in burgeri de casa.
4. Crutoane
Colturile de paine pot fi transformate in crutoane. Este, probabil, cea mai populara alegere. Nu trebuie decat sa le tai in bucati micute, apoi sa le coci la cuptor pana se rumenesc. Vei avea niste crutoane crocante, numai bune pentru salate sau supe cremoase.
1. Foloseste-le ca agent de ingrosare
Indiferent ce tip de paine ai, pastreaza colturile pentru a le folosi ca agent de ingrasare. Asta inseamna ca le poti utiliza la tot felul de mancaruri, inclusiv pentru supe. Nu ai nevoie de prea multa, de obicei ajung 1-2 feliute.
2. Budinca
Stiai ca poti face o budinca delicioasa din paine? Vei avea nevoie de mai mult de doua colturi, insa rezultatul va fi delicios. In plus, este un preparat rapid, ideal pentru serile cand ai vrea ceva dulce, insa nu ai prea mult timp de gatit.

3. Pesmet
Painea uscata poate fi transformata intr-un fel de pesmet, chiar la tine acasa. Da colturile prin razatoare si vei obtine un ingredient ideal pentru multe mancaruri. De exemplu, il vei putea folosi pentru snitele, cascaval sau dovlecei pane si, de ce nu, in burgeri de casa.
4. Crutoane
Colturile de paine pot fi transformate in crutoane. Este, probabil, cea mai populara alegere. Nu trebuie decat sa le tai in bucati micute, apoi sa le coci la cuptor pana se rumenesc. Vei avea niste crutoane crocante, numai bune pentru salate sau supe cremoase.
Postat de Andreea Utza pe data de 2016-12-21 Vizualizari: 913
Daca ti-a placut articolul Ce facem cu colturile de paine? , aboneaza-te la RSS-ul de
Lifestyle pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Sfaturi cool
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale vedetelor. Bucataria
In ultimii ani au aparut tot mai multe afirmatii potrivit carora utilizarea cuptorului cu microunde este nociva pentru sanatatea noastra. In ciuda faptului ca ne ajuta sa economisim timp pretios, manc
Checurile sunt deserturi rapide si gustoase, perfecte alaturi de o ceasca de cafea sau ceai fierbinte. Ti-am pregatit cateva retete inspirate. - Chec cu iaurt si goji; - Chec patru sferturi cu ciocola
Cel mai adesea, cumparam condimentele la plic. Pentru fripturi si legume aromate la cuptor si nu numai, luam din magazin oregano, busuioc, patrunjel, maghiran, scortisoara s.a.m.d. Desfacem apoi plicu
Numeroase studii au concluzionat ca folia de aluminiu este foarte nociva, motiv pentru care trebuie sa renuntam la o mai folosi atunci cand gatim sau cand pregatim sandvisurile de luat la munca. Acest
Folositi putine prajeli si condimente picante pentru masa de sarbatori si multe sosuri usoare.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Semintele paradisului
Semintele paradisului (Aframomum melegueta) sunt inrudite cu ghimbirul si provin din familia Zingibe...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
Masuram+ingredientele+retete
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
melatonina'A=0
fortificate=''
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate='+and+x=x
fortificate=''+and+'x'='x
fortificate=' and x=x
fortificate=' and x=x
fortificate='' and 'x'='x
fortificate='
fortificate='
Cereale+fortificate='
Cereale fortificate='
glicemiei'A=0
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta