193135987363285

Lifestyle

Home» Sfaturi Culinare» Lifestyle» Ce facem cu resturile de smantana

Ce facem cu resturile de smantana

      Trimite pe mail Printeaza
Ce facem cu resturile de smantana
Se intampla de multe ori sa ramanem cu jumatate de pahar de smanatana nefolosita. Ca sa nu o arunci, iata ce poti prepara cu ea.

1. Un sos delicios
Stii deja cat de bune si cremoase pot fi sosurile pe baza de smantana. Daca ti-a ramas mai mult de jumatate de pahar, prepara un sos delicios pentru paste sau salata.

2. Oua umplute
Ouale umplute sunt usor de facut si foarte hranitoare. In plus, daca mai ai putina smantana ramasa, o poti folosi pentru a le da o consistenta super cremoasa si delicioasa.

3. Supa cremoasa
In anotimpul rece, nimic nu e mai satios si mai gustos decat o supa hranitoare, cremoasa. Ca sa o faci extra cremoasa si satioasa, adauga putina smanatana.



4. Clatite
Smantana poate fi folosita la fel de bine si pentru deserturi. De exemplu, pentru clatitele americane. Le va da un gust mult mai bogat si o consistenta mai placuta.

5. Paste
Daca vrei sa pregatesti o portie de paste pentru cina, atunci foloseste smantana ramasa pentru a face un sos delicios.

6. Aluat pentru placinta
Desigur ca poti cumpara aluat congelat, insa cel facut in casa e mult mai bun. Daca ai destula smantana ramasa, atunci foloseste-o pentru a pregati un aluat. Nu trebuie sa faci si placinta, caci il poti congela si folosi exact atunci cand ai nevoie.





Postat de Andreea Utza pe data de 2017-01-18 Vizualizari: 1017


      Printeaza

Daca ti-a placut articolul Ce facem cu resturile de smantana, aboneaza-te la RSS-ul de RSS: Lifestyle Lifestyle pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Sfaturi cool


Bucataria dominicana – Gastronomia specifica unei tari din America Centrala
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale vedetelor. Bucataria
Cuptorul cu microunde – Intre mit si adevar
In ultimii ani au aparut tot mai multe afirmatii potrivit carora utilizarea cuptorului cu microunde este nociva pentru sanatatea noastra. In ciuda faptului ca ne ajuta sa economisim timp pretios, manc
Checuri pufoase
Checurile sunt deserturi rapide si gustoase, perfecte alaturi de o ceasca de cafea sau ceai fierbinte. Ti-am pregatit cateva retete inspirate. - Chec cu iaurt si goji; - Chec patru sferturi cu ciocola
Cum depozitam condimentele – 5 reguli de respectat
Cel mai adesea, cumparam condimentele la plic. Pentru fripturi si legume aromate la cuptor si nu numai, luam din magazin oregano, busuioc, patrunjel, maghiran, scortisoara s.a.m.d. Desfacem apoi plicu
Folia de aluminiu – La ce anume o poti intrebuinta prin locuinta
Numeroase studii au concluzionat ca folia de aluminiu este foarte nociva, motiv pentru care trebuie sa renuntam la o mai folosi atunci cand gatim sau cand pregatim sandvisurile de luat la munca. Acest
Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Herbes de Provence
Originare din Franta, asa cum ne indica si denumirea lor, Herbes de Provence sunt un amestec util de...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Cu bucataria plina saracia e vecina"
Folclor
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro