193135987363285

Tips & tricks

Home» Sfaturi Culinare» Tips & tricks» Ardei iuti la borcan

Ardei iuti la borcan

      Trimite pe mail Printeaza
Ardei iuti la borcan
Se apropie incet dar sigur iarna, si trebuie sa ne aprovizionam cu tot fel de produse pentru timpul friguros. Unul dintre aceste produse sunt ardeii, care sunt o bunatate serviti alaturi de o ciorba sau in compozitia diverselor salate. Iar daca vi se pare ca este ceva foarte dificil, rezervat acelora dintre noi care sunt genii gastronomice, nimic mai gresit.

Aveti nevoie de 1 kg de ardei iuti, 1l de otet, jumatate kg de zahar, frunze de telina si borcane atat cat sa va ajunga pentru toti ardeii.
1. Intr-un bol se toarna otetul si zaharul si se amesteca incontinuu pana ce acesta se dizolva.
2. Se iau ardeii si se pun in borcane. Apoi se toarna otetul amestecat anterior cu zaharul si se acopera totul cu frunze de telina.

Nu uitati: borcanele trebuie inchise foarte bine, pentru a nu lasa aerul sa intre in interior.





Postat de Raluca Rusu pe data de 2009-01-19 Vizualizari: 3802


      Printeaza

Daca ti-a placut articolul Ardei iuti la borcan, aboneaza-te la RSS-ul de RSS: Tips & tricks Tips & tricks pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Sfaturi cool


Ce fel de ceapa folosim la gatit?
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor ajuta data viitoare c
Pate de casa – Sfaturi pentru un preparat cat mai cremos
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deosebita. Tu stii sa-l f
Sfaturi pentru gatit in vase din ceramica
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau asa cateva ore, pan
Sfaturi pentru un cozonac reusit
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa creasca frumos cozo
Sfaturi pentru o coliva aromata
Maine sunt Mosii de iarna (18 februarie), o zi in care gospodinele dau de pomana diverse mancaruri, de sufletul celor morti. In unele zone din tara se obisnuieste sa se prepare coliva cu aceasta ocazi
Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Mesteacanul
Cunoscut din antichitate pentru multiplele sale proprietati benefice sanatatii omului, mesteacanul m...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Cu orice pret, casatoreste-te. Daca îti gasesti o sotie buna vei deveni foarte fericit. Dar daca îti vei gasi una rea, atunci vei deveni un filozof"
Socrate
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro