Site coolinaria.ro

Cum sa bei litere dintr-un pahar de cocktail


Cum sa bei litere dintr-un pahar de cocktail Luna august, ultima luna de vara pregateste Bucurestiul pentru sezonul de reintoarcere a distractiei in capitala prin deschiderea celui mai art-ish bar al momentului: LETTERS Bar -Drinks & Lounge pe Calea Plevnei la egala distanta intre Liceul Cervantes si Facultatea de Stomatologie, la doi pasi de Gradina Cismigiu si la o aruncatura de bat de Liceul Gheorghe Lazar.

Pentru ca strazile Bucurestiului sunt suprasaturate de cafenele si baruri fara personalitate, Calin si Dan Voicu alaturi de partenerul lor, arhitectul Alin Marinescu ne propun un nou concept de bar art-ish, un local care iti ofera o experienta artistica moderna completa, de la cockailuri speciale pâna la suprafete expresive.

“Letters este o adevarata opera de arta integrata care merita sa fie expusa in orice galerie internationala. Și cum nu se fac galerii cu exponate - baruri sau localuri, va invit sa vizitati Letters ca si cum ati pasi intr-un tablou, intr-o sculptura. Este esential sa priviti totul ca pe un intreg. Nu poti intelege decoratiunile scarii in spirala fara sa analizezi mesajele de pe podeaua incaperii principale, la fel cum nu poti citi textele fara sa intelegi desenele.”, spune Calin Voicu, Managing Partner si “curatorul” Letters Drinks & Lounge.

Creativitatea si arta moderna sunt doua elemente care definesc fiecare bucatica a LETTERS Bar. Interiorul barului este decorat de catre tânarul artist KERO care a materializat conceptul in fiecare dintre cele patru zone de relaxare. La baza fiecareia dintre operele de arta de pe peretii, tavanul sau chiar podeaua barului sta puterea creatoare a literelor si a cuvintelor. Spatiul este gândit integrat, astfel ca inca de la intrare, mesajele surprind oaspetii in cele mai neasteptate moduri. De fiecare data când pasesti in Letters Bar - Drinks & Lounge ai ocazia sa descoperi, chiar si in cele mai mici detalii, noi imagini si semnificatii.

Localul, cu o suprafata de aproximativ 100 de metri patrati va incuraja tinerii artisti si le va oferi spatiu de expunere si exprimare. Astfel, LETTERS Bar - Drinks & Lounge va gazdui expozitii de arta contemporana si fotografie, precum si alte manifesari artistice.

Autor:  Iosub Alin