Site coolinaria.ro

Surprinde-l cu o cina perfecta


Surprinde-l cu o cina perfecta Îţi place să îi faci mici surprize culinare şi să pregăteşti din când în când ceva special pentru el? Echipată cu funcţii inteligente, plita incorporabilă HIC64400 de la Beko te va ajuta să devii un adevărat „chef” şi să-ţi surprinzi partenerul cu o cină perfectă.

Dispunând de 9 trepte de încălzire uşor controlabile datorită display-ul digital, plita permite setarea temperaturii individual pentru fiecare zonă de gătit. Mai mult, plita vitrocermică cu activare „touch control” este dotată cu funcţie Booster care face ca procesul de gătit să demareze la capacitatea maximă de încălzire, iar după ce mâncarea începe să fiarbă, temperatura să revină la nivelul setat inţial. Astfel, cu inovativa plită de la Beko, fie că doreşti să prepari ceva rapid sau să îţi demonstrezi talentul culinar pregătind meniuri rafinate, rezultatul va fi de fiecare dată la înălţimea unui profesionist.

În plus, pentru un nivel ridicat de siguranţă, plita vitroceramică beneficiază de funcţii speciale precum sistemul de închidere automată şi cele patru indicatoare de căldură reziduală care rămân vizibile cât timp suprafaţa nu s-a răcit suficient pentru a permite stingerea în siguranţă.

Autor:  Iosub Alin