Site coolinaria.ro

Electrolux participa la “Food Revolution”, un nou proiect marca Jamie Oliver


Electrolux participa la “Food Revolution”, un nou proiect marca Jamie Oliver Televiziunea ABC dezvolta in colaborare cu Jamie Oliver un nou proiect, ‘Food Revolution’ - un serial saptamanal in care Jamie incearca sa schimbe obiceiurile de alimentatie ale locuitorilor din orasul Huntington, WV – considerat cel mai nesanatos oras din America.

Pentru un Huntington sanatos
Electrolux America de Nord s-a alaturat acestui proiect si, impreuna cu pastorul Steve Willis, a construit o bucatarie in centrul comunitar adiacent Bisericii din Kenova, dotata un cuptor cu convectie, o masina de spalat vase Electrolux, frigidere. Bucataria reprezinta un punct de intalnire in care oamenii poate afla secretele unei alimentatii corecte.

Bucataria poate fi utilizata permanent de grupuri de pana la 300 de persoane. Echipa a fost instruita de Bucatarul oficial Electrolux Professional, Keith Jones.

“Exista o comunitate incredibila in Huntington si imi doresc ca aceasta experienta sa fie o celebrare a ceea ce putem obtine atunci cand oamenii se intalnesc. Vreau sa demonstrez ca lupta impotriva obezitatii si a sanatatii precare nu trebuie sa fie deloc plictisitoare. Vom dezvalui povesti minunate in Huntington si speram ca acest serial va reprezenta o inspiratie si pentru celelalte state americane.” spune Jamie Oliver.

“Orice membru al comunitatii este invitat sa participe la acest program, atat timp cat este gata sa faca eforturi pentru schimbare. Intreaga comunitate (oamenii de afaceri, oficialitatile, liderii religiosi, furnizorii de servicii medicale) este invitata sa contribuie la conceperea unui plan pentru un Huntington mai sanatos si mai fericit” spune pastorul Steve Willis.

‘Food revolution’
Serialul are la baza show-urile lui Oliver din Marea Britanie, “Jamie’s Ministry of Food” si “Jamie’s School Dinners”, seriale care au aratat ca eforturile lui sustinute au imbunatatit meniurile din scoli in acele comunitati.

Autor:  Iosub Alin