Site coolinaria.ro

Decorix.ro te invita la concursul lunii octombrie


Decorix.ro te invita la concursul lunii octombrie Pentru ca la sfarsitul acestei luni este Halloween-ul, tema concursului din octombrie este una pe masura. Desi Halloweenul nu este neaparat o sarbatoare romaneasca, ci mai degraba un amestec de sarbatori crestine si pagane care se celebreaza de multa vreme aproape peste tot in lume si sub diverse forme, este totusi o ocazie de a ne simti bine si de a ne pune in valoarea creativitatea, pregatind “mancare infricosatoare”. Inventeaza o reteta de orice fel de preparat pentru Halloween si poti castiga un week-end la munte sau produse Decorix.ro!

Cum participi?* Inventeaza o reteta de mancare “infricosatoare” pentru Halloween, prepar-o si trimite-ne reteta ta originala impreuna cu fotografia rezultatului, pe adresa de email [email protected]. Nu uita sa iti treci si datele personale! Optional: Daca vrei ca fotografia ta sa fie mai convingatoare/ impresionanta, te poti fotografia cu preparatul tau, adoptand eventual o postura si o costumatie “asortate” temei.

Pana cand? Te poti inscrie la concurs trimitand reteta ta si fotografia preparatului pe adresa mentionata, pana pe 24 octombrie. Intre 25 si 31 octombrie se va desfasura votarea. Pe 1 noiembrie vom afla castigatorii: primele trei retete cu cel mai mare punctaj. Punctajul va fi calculat ca o medie intre voturile exprimate de catre vizitatorii Decoblog.ro si notele acordate de un juriu format din specialisti coolinaria.ro si din castigatoarele editiei precedente a concursului: Alina Madalina Dianu, Liliana Fedeles si Liana Toma.

De ce? Chiar daca nu esti un fan al Halloween-ului, cu siguranta esti de acord ca orice ocazie este buna pentru a te distra, pentru a pregati si savura ceva delicios. Foloseste-ti creativitatea pentru a realiza “cea mai infricosatoare mancare”, participa la concursul Decorix.ro din octombrie si poti castiga un week-end la munte, la Vila Cascada***, impreuna cu familia ta (premiul I), iar premiile al II-lea si al III-lea vor consta in produse pe care ti le doresti de la Decorix.ro **.

Succes!

Autor:  Imbrea Cosmina