Site coolinaria.ro

Util pentru parinti


Util pentru parinti A fi părinte este cu adevărat o provocare, iar „încercările” sunt tot mai dificile pe măsură ce copilul tău creşte. Pentru că tot ce îl înconjoară pe micuţul tău trebuie să fie curat şi sigur, Beko îţi vine în ajutor cu gama de maşini de spălat Bebeko ce dispun de funcţii special create pentru copii.

Conceput pentru a proteja pielea sensibilă a copiilor, programul Baby Care al maşinii de spălat Bebeko asigură o curăţare în profunzime a hăinuţelor, datorită ciclurilor de spălare şi clătire intensivă. Nici petele cauzate de alimentele bogate în proteine (lapte, ouă, iaurt) nu vor mai fi o problemă. Cu ajutorul funcţiilor speciale acestea vor fi îndepărtate, fără niciun efort suplimentar.

Şi, dacă este la vârsta când descoperă obiectele ce îl înconjoară, iar butoanele maşinii au devenit pentru un moment noua lui jucărie, părinţii pot sta liniştiţi! Datorită funcţiei Child Lock copilul este în siguranţă pentru că funcţionarea butoanelor este blocată pe întreg parcursul programului de spălat.

În plus, în perioada 15 septembrie – 15 decembrie 2010 este şi mai uşor să achiziţionezi unul dintre modelele din gama Bebeko, pentru că Beko oferă o reducere necondiţionată de 120 de RON. De acelaşi cadou pot beneficia şi posesorii de animale, la achiziţionarea unei maşini de spălat Beko cu funcţie specială PET.

Autor:  Iosub Alin