Site coolinaria.ro

Accesorii cu stil de la Electrolux


Accesorii cu stil de la Electrolux Pentru ca detaliile fac diferenta, Electrolux propune o serie de accesorii de bucatarie, care sa-ti usureze munca si sa transforme gatitul intr-o reala placere.

O dimineata de vis cu setul Buon Giorno
Cu ajutorul setului Electrolux Buon Giorno vei reusi sa pregatesti un mic dejun deosebit, care sa imbine dorintele fiecarui membru al familiei. Este compus din cafetiera, toaster si ceainic si se potriveste oricarei bucatarii fiind disponibil atat in varianta aluminiu, cat si negru. Painea prajita va fi de acum exact asa cum si-o doresc cei mici, indeajuns de crocanta, dar nu foarte arsa, datorita senzorului de control al gradului de prajire cu care este dotat acesta.

Retete noi alaturi de tigaia WOK
Tigaia Wok este des intalnita in bucatariile orientale, fiind un vas ce are o forma curbata si ofera o suprafata de gatit mai mare fata de tigaile cu margini verticale. Tigaia Wok poate fi folosita si pentru alte tipuri de gatit cum ar fi: fierberea in aburi, prajirea in ulei incins, mancaruri calite sau chiar supe. Electrolux stie ca acest vas va fi un cadou apreciat de maestrii in arta culinara si il ofera impreuna cu capacul din sticla si grilajul pentru carne si legume.

Cuptorul pasnic – Setul de silicon Electrolux
Electrolux iti propune de asemenea setul format din manusa si suportul de vase din silicon care te fereste de accidentele din bucatarie. Pentru a scoate vasele fierbinti din cuptor poti folosi manusa din silicon care are grija sa nu suferi din cauza arsurilor neplacute. Si cum nici mobilierul din bucatarie nu trebuie sa fie afectat, suportul de vase are rolul de a proteja suprafetele din bucatarie de influenta temperaturilor inalte ale vaselor in care gatim.

Nelipsit in bucatarie – Suportul pentru cutite
O gospodina adevarata are negresit in bucatarie cel putin trei tipuri de cutite: unul mare - pentru tocat, unul mic - pentru decojit si un altul cu lama zimtata - pentru alte activitati. Electrolux ti-a pregatit suportul de cutite, disponibil in varianta lemn matur si lemn negru, ce include 5 cutite diferite: pentru paine, de taiat, universal, de cojit si cutitul bucatarului. Acest set complet poate fi un cadou foarte util pentru prietenii tai pasionati de gatit.

Autor:  Iosub Alin