Site coolinaria.ro

Breakfastul Electrolux a la francaise


Breakfastul Electrolux a la francaise Electrolux initiaza un nou trend pentru Ziua Indragostitilor: cina la lumina lumanarilor este inlocuita cu un mic dejun romantic.

Surprinde-ti partenerul cu ceva inedit Desi cina la lumina lumanarilor este considerata a fi in mod traditional cea mai romantica modalitate de a sarbatori Ziua Indragostitilor, si-a pierdut din stralucirea de odinioara, devenind un moment banal, chiar previzibil. Pentru a-ti surprinde cu adevarat partenerul, noi iti propunem sa-i pregatesti un mic dejun consistent si romantic, in acelasi timp. In plus, mic dejunul este la indemana, pentru ca Electrolux iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie: un prajitor de paine pentru gustul inconfundabil al painii calde si crocante, un filtru de cafea pentru mirosul matinal al cafelei proaspat facute si un fierbator de apa pentru cana de ceai fierbinte, atat de binevenita in zilele friguroase de februarie.

Un mic dejun ideal in trei pasi simpli
Pentru ca ziua buna se cunoaste inca de dimineata, pregateste-i partenerului tau un mic dejun à la française, care sa-i ofere energie pentru intreaga zi si, in acelasi timp, un moment intim, placut si unic.

Pasul 1. Niciun mic dejun nu se poate numi frantuzesc fara croissantele calde. Nu inseamna, insa, ca trebuie sa te trezesti dis de dimineata pentru a le pregati. Prajitorul de paine de la Electrolux are o functie speciala, de incalzit croissante, care te poate ajuta in aceasta situatie.

Pasul 2. Un alt element esential de care trebuie sa tii cont atunci cand pregatesti micul dejun este cafeaua. Mirosul cafelei proaspat facute este premisa unei zile minunate, iar filtrul de cafea de la Electrolux te va ajuta sa obtii gustul unic pe care il doresti. Daca totusi nu sunteti amatori de cafea, fierbatorul de apa va poate oferi amandurora lichidul de nepretuit in zilele friguroase de februarie: ceaiul.

Pasul 3. Aseaza toate bunatatile pe o tava, impreuna cu un trandafir alb si ureaza-i “Buna dimineata”. Pentru o nota de romantism, ii poti lasa mesaje simpatice de dragoste sub ceasca de cafea sau sub farfuriuta. Va fi placut impresionat de aceasta surpriza si va incepe ziua cu un zambet larg.

Autor:  Iosub Alin