Site coolinaria.ro

Gateste, iubeste si zambeste!


Gateste, iubeste si zambeste! Februarie este luna în care zâmbetele și atmosfera romantică plutesc în aer, mai ales de Valentine’s Day și Dragobete. Anul acesta sărbătorește și tu într-un mod inedit Ziua Îndrăgostiților, impresionează-ți iubitul cu un gest romantic și pregătește pentru el o surpriză dulce.

O prăjitură delicioasă cu ciocolată, afrodisiacul folosit de regi încă din antichitate, îi va stimula simțurile și va asigura o seară de neuitat în brațele lui...Eros.

www.gatesti-ingenios.ro îți propune pentru Ziua Îndrăgostiților o negresă cu ciocolată și înghețată de vanilie, un desert gustos și usor de preparat în doar 30 de minute, înainte ca el să ajungă acasă. Rețeta o găsești pe www.gatesti-ingenios.ro, secțiunea Soluții pentru petrecere, dar pentru un plus de creativitate și gust, iată în avans câteva ponturi: pentru a obține un sos fin, topește ciocolata folosind tehnica de fierbere la bain marie, iar pentru mai multă savoare adaugă câteva nuci.

Cuptorul incorporabil Beko OIM 25501 X va asigura o coacere uniformă a prăjiturii. În plus, dacă vrei să îl răsfeți cu o cină completă, Beko OIM 25501 X te poate ajuta să duci la îndeplinire surpriza datorită modului de funcţionare 3D, care permite prepararea până la 3 tăvi cu meniuri diferite, fără nici cel mai mic risc ca aromele să se amestece.

Cuptor incorporabil multifuncţional BEKO OIM 25501 X - 12 funcţii de gătit

Caracteristici principale
Programator electronic
Grill
Funcţie pentru gătit 3D
Funcţie Booster pentru pre-încălizre rapidă
Funcție Defrost
Pizza Cooking
SlowCook
Warm Keeping
Termoventilare
Child lock electronic


Dotări funcţionale
Timer electronic
Butoane pop in/ pop out
Sistem dual de iluminare interioară
Rafturi laterale pe 5 nivele, detaşabile
Geam ușă la interior, integral din sticlă, detaşabil
Perete spate catalic

Caracteristici tehnice
Eficienţă energetică clasa A
Volum interior “extra-large” 65 l
Dimensiuni produs: 59,5 x 59,4 x 56,7 cm
Culoare: inox


Accesorii
2 tăvi de gătit “family size”
Sistem telescopic de susținere a tăvilor – pentru 1 nivel de gătit

Autor:  Iosub Alin