Site coolinaria.ro

Dragoste la prima vedere : Accesorii pentru birou inimioare


Dragoste la prima vedere : Accesorii pentru birou inimioare Inimioarele se numara printre cele mai chic forme pentru accesorii in ultima vreme, mai ales ca ne aflam in luna in care se sarbatoreste iubirea. Nu trebuie neaparat sa fii indragostit(a) ca sa-ti placa inimioarele, iar daca iti plac foarte mult, in aceasta luna ai voie sa exagerezi. Daca, in schimb, nu-ti placa sa le porti, ci preferi mai degraba accesoriile, vei fi cucerit de accesoriile pentru birou sub forma de inima: setul de mouse si mousepad, post-it-urile colorate si desigur nelipsita cana pentru cafea sau ceai.

Fie ca alegi sa ti le faci cadou, fie ca vrei sa le oferi cuiva drag, accesoriile pentru birou sub forma de inima vor aduce putin romantism, buna dispozitie si chiar inspiratie. Daca jumatatea ta este pasionata de accesorii si tehnologie, setul de mouse si mousepad poate fi o alegere inspirata pentru cadoul de Valentine’s Day sau de Dragobete. O cafea tare sau un ceai aromat, servite acasa sau la birou, vor fi mai savuroase sorbite dintr-o cana speciala, in forma de inima, cu urme de buze rosii pe margine.

Clasicele post-it-uri vor fi mult mai amuzante sub forma de inimioare in culori fluorescente : roz, galben, verde si portocaliu. Iti vei aminti mult mai usor ceea ec ai de facut si iti vei face notite cu placere de fiecare data cu aceste inimioare. Culorile vii vor face mesajele usor de remarcat, iar substanta adeziva folosita permite lipirea si dezlipirea repetata a post-it-urilor si nici nu lasa urme.

Fa-ti munca la birou mai placuta cu accesorii pe placul tau, ingenioase si haioase. Viziteaza magazinul online Decorix.ro si alegeti accesoriile de birou preferate pentru tine si inspira-te pentru cele mai interesante si amuzante cadouri de Ziua Indragostitilor, pentru iubitul tau sau pentru iubita ta.

Articol preluat de pe Decoblog.ro.

Autor:  Imbrea Cosmina