Site coolinaria.ro

Electrolux iti ofera electrocasnice pe masura casei tale


Electrolux iti ofera electrocasnice pe masura casei tale Abia atunci cand decizi sa imparti apartamentul cu persoana iubita incepi sa realizezi ca acest pas poate reprezenta atat cea mai mare dovada de iubire, cat si cea mai grea incercare pentru un cuplu. Avand in vedere ca, in Romania, spatiul mediu de locuit este de doar 14 metri patrati pe cap de locuitor, iar rata locuintelor supraaglomerate este de 55%, trebuie sa te gandesti ce lucruri merita sa pastrezi si de ce lucruri te desparti. Primeaza dimensiunea sau calitatea, legatura afectiva pe care ai creat-o cu obiectul respectiv sau utilitatea lui? Si, pentru ca fiecare centimetru in minus conteaza, Electrolux a creat electrocasnicele ideale pentru spatiile mici.

Daca masina de spalat ar fi cu 20 de centimetri mai mica...
...ai avea mai mult spatiu pentru cosul de rufe, pentru obiectele decorative sau, pur si simplu, mai mult spatiu pentru tine. Masina de spalat Time Manager Slim de la Electrolux se incadreaza perfect in spatiile mai putin generoase, avand, in acelasi timp, o capacitate de spalare de 6 kg, ideala pentru intreaga familie. Si nu te ajuta doar sa economisesti spatiu, ci si timp. Fiind dotata cu functia Time Manager, iti ofera posibilitatea de a adapta durata programului de spalare in functie de timpul pe care il ai la dispozitie.

O bucatarie compacta si cocheta
Masina de spalat vase a devenit un element indispensabil din bucataria fiecaruia dintre noi, dar un spatiu limitat ridica serioase probleme in ceea ce priveste instalarea acesteia. Insa masina de spalat vase Daily4Two a fost proiectata special pentru o viata de cuplu intr-o locuinta cu dimensiuni reduse. Avand o latime de doar 54,5 cm si o inaltime de 44,6 cm, este usor de integrat in orice spatiu, adaptandu-se usor bucataria ta. Daily4Two are o capacitate de sase seturi de vase, un cos ergonomic al carui design ofera o pozitionare usoara a farfuriilor, paharelor, tacamurilor, oalelor si tigailor, precum si a oricaror alte recipiente. De asemenea, rafturile pentru cani de la marginile cosului reprezinta un spatiu aditional flexibil.

De obicei, bucataria este cea mai defavorizata camera din casa. Ai nevoie de spatiu de depozitare pentru mancare, vesela, ustensile si ajungi sa inghesui totul pe rafturi si in dulapuri. Tocmai de aceea, o plita Electrolux electrica de 30 de cm poate fi extrem de avantajoasa pentru spatiul mai intotdeauna insuficient din bucatarie. Plita electrica de doar 30 de cm are doua zone generoase de gatit, pe care le poti folosi pentru a pregati cele mai gustoase preparate. Suprafata vitroceramica ii confera un design modern, care se incadreaza perfect in decorul apartamentului tau.

Asadar, complexele legate de dimensiunea spatiului trebuie sa dispara, pentru ca acum exista electrocasnice de calitate croite pe masura casei tale de Electrolux.

Autor:  Iosub Alin