Site coolinaria.ro

Slabeste in doar 7 zile consumand supe delicioase!


Slabeste in doar 7 zile consumand supe delicioase! Bazandu-se pe un control strict al portiilor la masa, pe aportul crescut de lichide si o buna diversificare in plan alimentar, dieta de 7 zile pe baza de supe propusa de website-ul Good Housekeeping este o modalitate placuta si sigura de pierdere in greutate putand fi continuata si pentru mai multe saptamani daca se doreste atingerea greutatii ideale.

Spre deosebire de alte diete care de asemenea promoveaza supele in meniurile lor, dieta numita in original "7 Day Soup Diet" nu restrictioneaza alimentele ci mai degraba le dozeaza cu maiestrie astfel incat sa se obtina preparate gustoase, dar sarace in grasimi, sare sau zahar. Supele preparate in acest mod pot fi consumate la discretie deoarece nu vor aduce plusuri de greutate.

Pe langa supele de legume si zarzavaturi propuse de aceasta dieta pe parcursul unei intregi saptamani sunt ingaduite si unele preparate-supliment de tipul gustarilor pe baza de legume proaspete, cate un cappuccino sau un paharel de vin rosu, fursecuri usoare sau covrigei nu foarte sarati. O friptura de vita fara grasime, putina branza moale, salate diverse si alte preparate usoare sunt de asemenea recomandate pentru mesele zilnice, dar intre mese nu se permite decat consumul de supe si gustari foarte sarace in calorii.

Supele care pot fi consumate de-a lungul intregii saptamani pot include legume si verdeturi dintre cele mai variate precum morcovii, ceapa, telina, usturoiul, varza, mazarea, dovleceii, spanac tanar, rosii, condimente si, nu foarte des, chiar si zeama de carne de pasare. Pestele la conserva alaturi de painea integrala, muraturile sau ceva carne slaba la gratar nu sunt nici acestea interzise la mesele principale.

"7 Days Soup Diet" este una dintre rarele diete de slabit din prezent bine echilibrate in nutrimente variate si sanatoase, care ofera si sanse bune de scadere in greutate, dar cu pasi mici si siguri si nu dintr-o data. Modul in care se pot alcatui meniurile pentru toata saptamana, listele de cumparaturi si multe alte lucruri de interes pot fi consultate in mod direct pe website-ul oficial la adresa <> unde veti putea descoperi si alte informatii de prim interes pentru toti pasionatii de nutritie.

Autor:  Lucia Mihailescu