Site coolinaria.ro

Produsele Decorix te ajuta sa iti reutilezi intreaga bucatarie


Produsele Decorix te ajuta sa iti reutilezi intreaga bucatarie Daca v-ati saturat de aspectul si utilitatile din vechea voastra bucatarie si va doriti sa aduceti macar unele schimbari fericite daca nu si un nou look, complet modern si pe deplin functional, Decorix va vine in ajutor cu idei si produse deosebite si la preturi foarte atragatoare menite sa dea o tenta chic, personalizata la cerere bucatariei dumneavoastra.

Puteti opta pentru schimbari inspirate ale bucatariei voastre direct din fata calculatorului, vizitand magazinul online aflat la adresa http://www.decorix.ro/, de aici alegandu-va apoi produsele si culorile care credeti ca se potrivesc mai bine cu tipul vostru de personalitate si nevoile bucatariei voastre.

Magazinul Decorix va ofera nu doar produse spefice pentru gatit, dar si o gama bogata de accesorii pentru decorare si astfel veti reusi sa va procurati nu doar un set complet nou de ustensile si recipiente de gatit, dar si sa amenajati la superlativ spatiul din bucatarie si cel de depozitare a alimentelor.

Pentru a va trezi interesul, va oferim pentru inceput unele idei utile de la care plecand chiar dumneavoastra sa reusiti apoi sa va construiti o imagine clara a modului in care doriti sa reutilati si/sau sa reamenajati noua voastra bucatarie:

- Dintre decoratiuni, va sugeram gama completa de Autocolante Decorix, toate rezistenta la apa si in modele si forme diferite si, la unison cu acestea, Covorul jacard "ierbar", care asezat la intrare sa va introduca din start in atmosfera specifica a unei bucatarii moderne. La cerere, puteti sa va procurati si autocolante din inox, iar suplimentar veti putea sa faceti apel si la magnetii flexibili "fluturi" sau "alfabet", platouri si decoruri cu efect estetic sau suporturi diverse si personalizate pentru culorile alese anterior de dvs.;

- Pentru ferestre puteti apela la superbele autocolante tip "natura" care dau impresia vie ca ati avea glastre cu flori in fereastra sau la ghirlanda "struguri". Alaturi de acestea veti gasi drept utile si Tablitele "memo" pentru scurte notificari sau mentinerea retetei culinare sub privirile voastre, seturile variate de abtibilduri ori ineditele Oglinzi adezive pentru bucatarie;

- Dintre ustensilele de gatit si servit masa mai incitante ar putea fi pentru dumneavoastra Copacul pentru aperitive, Caruciorul cu sare si piper sau Vasul baie cu aburi special pentru gatit la bain-marie. Aici insa veti putea lasa imaginatia sa va zburde de-a dreptul deoarece oferta este atat de bogata incat prin doar cateva clickuri v-ati putea reutila bucataria cu de toate, plecand de la vesela si tacamuri si pana la termometrele si temporizatoarele pentru gatit.

- Cartile de retete nu lipsesc nici acestea din lista produselor oferite de catre Decorix.ro si de asemenea etajerele variate, suporturile de condimente sau seturile complete pentru masurarea ingredientelor, depozitare sau sustinerea farfuriilor, a paharelor si a altor recipiente si ustensile folosite la gatit. Prosoapele de bucatarie le puteti agata folosind gama de carlige Decorix sau apeland direct la Suporturile de prosoape de hartie personalizate, ceva mai practice in bucatarie unde prosoapele din material textil nu prea au ce cauta.

Magazinul Decorix va ofera gratuit prin email sau posta Cataloagele complete de produse, dar si asistenta calificata live, dumneavoastra putand apela la numerele de telefon 072000.DECO sau 0720.003.326 pentru a cere unui consultant sa va ajute sa gasiti un produs necesar sau sa va utilati complet bucataria de vis. Veti gasi cu siguranta produsul de bucatarie cautat de ani buni de zile vizitand acest magazin online, iar daca nu veti fi complet multumiti de culoarea sau forma sa, nu uitati ca Decorix intermediaza si comenzile personalizate facute direct la artizanii francezi ai acestor minunate produse de bucatarie si decorare interioara.

Autor:  Lucia Mihailescu