Site coolinaria.ro

Electrolux te face chef in bucatarie, de Paste


Electrolux te face chef in bucatarie, de Paste Vrei ca de Paste sa fii chef in bucatarie? Atunci pregateste totul din timp. In perioada 1-21 aprilie 2011, Electrolux te ajuta sa-ti echipezi bucataria de sarbatoare si sa inveti sa pregatesti cele mai gustoase briose.

Briose delicioase, in cadrul sesiunilor de gatit Electrolux
In perioada 1-21 aprilie 2011, Electrolux Romania desfasoara in cadrul magazinelor Domo Baneasa, Flanco AFI Palace Cotroceni, Flanco Sun Plaza din Bucuresti, Domo City Mall din Constanta, MediaGalaxy Feeria si MediaGalaxy Felicia din Iasi sesiuni de gatit, sustinute de bucatari experimentati. Acestia vor pregati pentru cei prezenti briose cu ciocolata si briose cu seminte de in si stafide, utilizand cuptorul CombiSteam™ si plita cu inductie.

15% mai putin pentru echipamentele de gatit Electrolux
Persoanele prezente la aceste demonstratii culinare vor beneficia, pe langa degustarea delicioaselor briose, si de o reducere de 15% pentru toate echipamentele de gatit Electrolux (aragaze, plite incorporabile, cuptoare incorporabile), daca le achizitioneaza in zilele speciale cu sesiuni de gatit. Reducerea de 15% este valabila doar in magazinele mentionate mai sus.

Programul sesiunilor de gatit Electrolux
Flanco Sun Plaza - 1, 2, 3, 8, 9, 10 aprilie – ora 14.00-19.00
Domo 134 City Mall Constanta - 1,2,3, 8,9,10 aprilie – ora 14.00-19.00
Domo Feeria - 15, 16, 17, 20, 21 aprilie – ora 14.00-19.00
Flanco AFI - 15, 16, 17, 20, 21 aprilie – ora 14.00-19.00
MediaGalaxy Feeria - 1, 2, 3, 8, 9, 10 aprilie – ora 14.00-19.00
MediaGalaxy Felicia Iasi - 15, 16, 17, 20, 21 aprilie – ora 14.00-19.00

Gaseste produsul potrivit pentru tine
Echipamentele de gatit Electrolux au fost gandite pentru a oferi o paleta larga de optiuni. Astfel, daca ai nevoie de un aragaz, poti opta pentru unul pe gaz, electric sau mixt. Toate aragazele Electrolux sunt dotate cu dispozitive de siguranta si cu un ceas avertizor, care iti faciliteaza munca. In plus, aragazele Electrolux au cea mai mare capacitate interna a cuptorului.

Cuptoarele Electrolux te ajuta sa-ti dezvolti imaginatia culinara prin intermediul functiilor de gatit si de curatare de care acestea dispun. Daca vrei sa mananci intotdeauna sanatos si gustos, atunci merita sa incerci cuptorul cu abur CombiSteam™. Acesta revolutioneaza arta gatitului, prin combinatia perfecta care produce explozii de arome unice. Veti putea coace si gati la abur simultan, tehnica folosita pana acum doar de bucatarii profesionisti. Mancarea va fi mai gustoasa si mai sanatoasa, datorita tehnologiei gatitului cu abur, care reduce cu 20°C temperatura din cuptor. Astfel, preparatele isi pastreaza cu pana la 50% mai multe vitamine, substante minerale si nutritive. In plus, timpul de gatit este redus cu pana la 20%.

Daca te hotarasti sa cumperi o plita, poti alege una pe inductie, cu suprafata vitroceramica, cu arzatoare pe gaz sau una mixta. Plitele Electrolux se incadreaza perfect in decorul bucatariei tale, avand doua, patru sau chiar cinci ochiuri.

Inductia este un mod de incalzire care are la baza puterea electromagnetica, care se formeaza intre zona de gatire si vasul de pe aceasta. Caldura este generata doar atunci cand vasul are contact cu plita, concentrand toata caldura pe vas si neincalzind zonele din jur. In felul acesta se obtine un rezultat rapid, economisindu-se totodata energie. Gatitul pe inductie reprezinta cel mai rapid si eficient mod de gatire.

Autor:  Iosub Alin