Site coolinaria.ro

Electrolux sustine cele mai bune 50 restaurante din lume


Electrolux sustine cele mai bune 50 restaurante din lume Electrolux a realizat un parteneriat in acordarea prestigioaselor premii S.Pellegrino – World’s 50 Best Restaurants, ca un pas firesc in promisiunea companiei de a sustine creativitatea in gatitul profesionist la nivel mondial.

In prezent, Electrolux furnizeaza echipament de inalta calitate unora dintre cei mai buni maestri bucatari din intreaga lume si a primit invitatia de a deveni partener in cadrul premiilor S. Pellegrino. Prin urmare, Electrolux a devenit sponsor principal al World’s 50 Best Restaurants Academy.

Academia Electrolux World’s 50 Best Restaurants
Academia Electrolux World’s 50 Best Restaurants numara 837 de membri, dintre care totii sunt lideri internationali in industria restaurantelor, alimentatiei si bauturilor. Academia este impartita in 27 de regiuni la nivel global. Fiecare regiune are peste 30 de membri si un presedinte. Rolul Academiei Electrolux World’s 50 Best Restaurants este sa voteze in fiecare an sapte din restaurantele considerate a fi cele mai bune din lume.

“Suntem fericiti sa avem un rol in decernarea celui mai prestigios premiu din lume, acordat restaurantelor”, a declarat Carmen Georgescu, Marketing and Communication Manager Electrolux Romania. “Acesta este un pas firesc in angajamentul pe care ni l-am asumat in fata clientilor nostri.”

Editia din 2011
Ceremonia din acest an va avea loc luni, 18 aprilie, la Guidhall din Londra, si va reuni in public maestri bucatari, reprezentanti ai presei si restauratori influenti la nivel international.

Autor:  Iosub Alin