Site coolinaria.ro

Automate de vin recent introduse in magazinele americane


Automate de vin recent introduse in magazinele americane In America, peste ocean, s-au introdus de curand in supermarketuri automate de unde se poate achizitiona vin, dar numai dupa prezentarea actului de identitate si verificarea nivelului alcoolului din sange cu ajutorul unui dispozitiv simplu de testare pentru conducatorii auto.

Aproximativ 100 de astfel de automate de vin sunt programate sa fie introduse in supermarketurile din SUA, iar criticile nu au intarziat sa apara, plecand de la procesul complicat de comercializare a vinului si pana la utilitatea unei asemenea masuri pentru clientii americani.

La scurta vreme dupa instalarea automatelor de vin, au inceput sa apara si plangeri din partea cumparatorilor, mai toate generate de erorile multiple de functionare. In unele cazuri, vinul nu era introdus in sticle, in alte cazuri interfata de comunicare nu prezenta decat un ecran negru si asa mai departe.

Comerciantii au luat insa masuri de repunere in stare de functionare a automatelor lor de vin, rezolvand problemele de ordin tehnic si redand automatele de vin catre populatie. O serie dintre problemele experimentare anterior au disparut astfel, dar se pare ca masinile nu au fost executate din start la niste standarde superioare de functionare.

Fiind vorba despre prima generatie de automate de vin, comerciantii sunt insa increzatori ca in timp vor aparea dispozitive mai performante, astfel incat toate problemele experimentate initial sa dispara, iar clientii sa isi poate procura bautura preferata fara mari batai de cap pe viitor.

Autor:  Lucia Mihailescu