Site coolinaria.ro

Probati fara teama si noile recipiente de gatit din silicon!


Probati fara teama si noile recipiente de gatit din silicon! Inca dificil de gasit pe piata noastra interna, formele si tavitele de gatit din silicon sunt, se aude, o incantare pentru bucatarii din intreaga lume care le apreciaza atat pentru culorile lor vii cat si pentru parametrii superiori pe care ii afiseaza pe durata gatitului la temperaturi inalte.

Un vis devenit realitate, recipientele din silicon pentru gatitul la temperaturi inalte nu necesita obligatoriu sa fie unse sau stropite cu faina inainte de a fi date la cuptor, iar dupa ce sunt scoase nu prezinta risc mare de accidente daca sunt atinse intamplator. Pe durata expunerii la temperaturi inalte nu isi schimba structura chimica si nici nu reactioneaza in prezenta acizilor, a uleiurilor sau a schimbarilor bruste de temperatura.

Recipientele din silicon se incalzesc rapid pe toata suprafata lor astfel incat chiar si atunci cand cuptorul incalzeste inegal, preparatele se gatesc corect, fiind cuprinse din toate partile de caldura. Puse la frigider dupa ce au fost folosite la gatit, de asemenea recipientele din silicon nu isi modifica structura chimica astfel incat preparatele pot fi depozitate dupa cateva minute bune direct la rece fara a mai fi nevoie sa fie transferate in altceva.

In sfarsit, recipientele de gatit din silicon sunt si atractive prin culorile diverse in care vin pe piata, alaturi de ele putand sa gasiti deseori si ustensile de gatit din silicon precum spatule sau linguri, foarte utile si acestea la prepararea mancarii.

Magazinul Decorix (www.decorix.com) va poate oferi o gama bine diversificata de astfel de produse si va asteapta vizita pentru comenzi online punandu-va la dispozitie si consultanta profesionala de vanzari. Nu ezitati sa ii contactati pentru a va procura si dumneavoastra recipiente de gatit din silicon si a le proba la prima mana, hotarand astfel in cunostinta de cauza daca isi merita sau nu bunul lor renume.

Autor:  Lucia Mihailescu