Site coolinaria.ro

Gratare delicioase cu ustensilele profesionale de gatit de la Decorix


Gratare delicioase cu ustensilele profesionale de gatit de la Decorix E vara, e frumos si, cu siguranta, multi dintre voi abia asteptati sa iesiti la un gratar la iarba verde in locul preferat, unde sa va bucurati in tihna de aer curat, ceva distractie, o bautura rece si, mai ales, de niste preparate savuroase cum numai voi stiti sa le gatiti.

Decorix intelege dorintele voastre si va iese in intampinare cu o oferta greu de refuzat, special adresata pasionatilor de gratare in aer liber. De aici, puteti sa va procurati absolut toate ustensilele si recipientele necesare prepararii unor gratare la cele mai exigente standarde.

Astfel, daca sunteti doar incepatori intr-ale gatitului, veti putea pregati totul de acasa pentru mesele la iarba verde, apeland fie la tavi pentru pizza de 28 si 32 de cm, fie la o tigaie compartimentata, unde sa gatiti rapid si bine tot ceea ce doriti sa serviti impreuna cu familia si prietenii in aer liber.

Bucatarii mai priceputi pot face apel si la ustensilele profesionale pentru preparat un gratar in aer liber, aici Decorix oferind mai multe variante, toate de cea mai buna calitate. O placa pentru gratar, fin perforata, permite o mai buna distribuire a caldurii, iar legumele mici nu se mai ratacesc in jaratec. O alta varianta practica este placa de inox cu maner detasabil, pe care o puteti manevra cu usurinta in jurul focului. Pentru curatenie, va recomandam un burete cu maner ergonomic, sau chiar o perie electrica, dotata cu cap rotativ.

Pentru sosurile secrete pe care aveti de gand sa le utilizati la prepararea gratarelor, nu uitati sa va procurati un set pentru condimente de gratar, un mixer pentru vinegreta si, neaparat, sa va inarmati cu o bricheta pentru gratar. Veti gasi trei modele diferite, pentru toate gusturile si hobby-urile: in forma de pusca, de undita sau chiar tac de biliard.

Pentru a mentine cat mai proaspata salata, dar si alte zarzavaturi si condimente, apelati la saculete speciale pentru conservare, iar pentru servirea bauturilor preferate, nu uitati de racitorul de vin "ICE", cu design foarte modern, si de formele pentru gheata practice si decorative. Astfel, puteti opta pentru un set de doua forme care fac gheata sub forma de cilindru, usor de introdus in sticle si bidoane de diverse capacitati, sau in forma de cerc, pentru a raci si decora paiele de suc. Cei indrazneti pot bea din paharute de gheata, obtinute in forma de shot, sau isi pot pune in pahar gheata sub forma de proteza sau chiar oase si cranii.

Pentru asezarea mesei in aer liber, Decorix va ofera niste produse deosebit de atragatoare si convenabile ca pret, cum ar fi servetelele cu pisici alb-negru, un set in forma de iepuras pentru servirea salatei, fete de masa cerate, ba chiar si un cos de gunoi pentru masa, ca o mini-pubela din inox.

Gratarele in aer liber au fost dintotdeauna preferatele romanilor si nu e deloc de mirare ca pretentiile noastre au crescut odata cu trecerea timpului. Decorix stie acest lucru si doreste sa va mandriti cu ustensilele si recipientele speciale pentru prepararea gratarelor, pe care le puteti gasi doar aici. Cu o vizita in magazinul online Decorix, va veti convinge singuri de diversitatea ofertei pentru gatirea de preparate la gratar in aer liber sau acasa. Pofta buna!

Autor:  Lucia Mihailescu