Site coolinaria.ro

Protectie imunitara pe sapte planuri


Protectie imunitara pe sapte planuri O imunitate puternica este o prioritate de zi cu zi. Mai ales acum, in sezonul de toamna - iarna, cand organismul depune mai multe eforturi pentru a se adapta la schimbarile de sezon. Insa sistemul imunitar este mai complex decat ne-am imaginat, acţionand pentru protecţia noastra pe sapte planuri diferite: circulator, limfatic, epidermic, respirator, sistemic, celular si digestiv. SystemWell® de la Secom® se adreseaza fiecareia dintre cele sapte componente ale imunitaţii, menţinandu-le la un nivel optim de funcţionare pentru ca tu sa te bucuri de energie si vitalitate pe toata durata anului.

Sistemul imunitar al organismului este alcatuit din sapte subsisteme distincte, care interactioneaza in permanenta: circulator, limfatic, epidermic, respirator, sistemic, celular si digestiv. Natura, prin SystemWell® de la Secom®, iţi ofera un intreg arsenal de nutrienţi necesari pentru a intari toate aceste sapte aspecte ale imunitaţii.

Imunitatea epidermica:
Pielea este prima linie de aparare a organismului. Suprafaţa sa este acida in mod natural pentru a preveni atacul si penetrarea microorganismelor patogene. Extractele de Aloe Vera si Gotu Kola din SystemWell® regleaza ph-ul si menţin sanatatea pielii tale.

Imunitatea respiratorie:
Mucoasele nazale, impreuna cu cele care acopera gatul si plamanii, reprezinta cea de-a doua linie de aparare a organismului, acţionand in special prin blocarea agenţilor patogeni din aer. Extractele standardizate de Cimbru, Iarba Mare, Unguras si Schinduf din SystemWell® menţin sanatatea sistemului tau respirator, prin cresterea imunitaţii la acest nivel.

Imunitatea digestiva:
Probioticele sunt acele “bacterii prietenoase” care asigura echilibrul florei microbiene intestinale, acţionand in principal la nivelul intestinului subţire. Prebioticele (FOS) sunt fibre solubile, implicate in procesele de descompunere si asimilare rapida a alimentelor. Prebioticele acţioneaza ca suport pentru probiotice, efectele lor fiind vizibile la nivelul intestinului gros. In compoziţia produsului SystemWell® se regasesc deopotriva probiotice, prebiotice si extracte standardizate de Goldenseal, Strugure de Oregon si Arabinogalactan pentru sanatatea sistemului digestiv.

Imunitatea sistemica:
Organismul tau produce in mod normal o mare varietate de celule care iţi asigura imunitatea, cum sunt celulele macrofage, neutrofile si globulele albe din sange. Producţia constanta a acestor celule este asigurata de extractele standardizate de Astragalus, Smirna, Echinacea si Maslin.

Imunitatea circulatorie:
Extractele standardizate din ciuperca medicinala Cordyceps, Usturoi si Ardei rosu intreţin fluxul sanguin, ajuta la localizarea rapida a infecţiilor din sange si la eliberarea enzimelor protectoare.

Imunitatea Celulara:
Fiecare celula din organism se apara impotriva agenţilor patogeni prin eliberarea unor substanţe chimice puternice denumite citokine. SystemWell® conţine extracte standardizate de IP6 si ciuperci medicinale Maitake, Shiitake, Yamabushitake, Reishi, implicate in procesul natural de aparare celulara.

Imunitatea limfatica:
In reteaua de noduri limfatice din intregul organism, limfocitele identifica, ataca si distrug “invadatorii” la nivel limfatic. Extractele standardizate de Ginseng-siberian, Gugul, Patlagina si Rozmarin din SystemWell® asigura imunitatea sistemului limfatic, stimuland producţia constanta de limfocite.

Apararea organismului tau este completa atunci cand toate cele sapte componente ale sistemului imunitar sunt in armonie. SystemWell® acţioneaza pe fiecare plan in parte, pentru sanatatea ta.

Autor:  Daniela Tiba