Site coolinaria.ro

Concursul toamnei de la Beko


Concursul toamnei de la Beko Cei de la Beko au inventat pentru tine o tehnologie neobisnuit de ingenioasa: Smart Blue, si au integrat-o intr-o gama noua, completa de produse electrocasnice: frigidere, masini de spalat rufe si masini de spalat vase. Tehnologia Smart Blue are la baza lumina albastra care, definita printr-un set unitar de functii si programe, iti imbunatatesc semnificativ calitatea vietii.

Beko cauta mereu sa aduca cele mai noi tehnologii in casa ta, tehnologii care sa-ti faca viata mai usoara, mai sanatoasa si cu mai ecologica. Toate acestea nu se pot realiza fara parerile voastre. Cu alte cuvinte, daca crezi ca ai o idee interesanta in ceea ce priveste tehnologia ce poate fi integrata in frigiderul Beko, te provocam sa o faci cunoscuta tuturor in cadrul concursului "Fii si tu inventator pentru o zi", organizat de Coolinaria si sponsorizat de Beko.

Poate sa fie haioasa, poata sa nu fie pusa in aplicare in urmatorii 50 de ani si poti castiga un kit Beko extrem de practic, alcatuit dintr-un tricou, o cana, un sort si o manusa de bucatarie, toate BLUE, in ton cu noua gama Beko Smart Blue.

Astfel, chiar si atunci cand nu ai chef sa intri in bucatarie, speram ca acesta sa te atraga sa cauti solutii culinare si sa gatesti ceva delicios. Iar cand ajutorul vine din partea electrocasnicelor Beko, atunci te vei simti ca un adevarat bucatar "chef", in propriul tau salon de gatit.

Echipa redactionala coolinaria.ro va alege saptamanal cele mai ingenioase 3 inventii care vor castiga cate un kit Beko. Astfel vor fi cate 3 castigatori pe saptamana, respectiv 9 castigatori pe toata perioada de concurs.

Intra pe pagina concursului aici: Concurs Beko si participa si tu!

Autor:  Daniela Tiba