Site coolinaria.ro

O toamna inspirata de Beko Smart Blue


O toamna inspirata de Beko Smart Blue Tonurile calde si bogate din jurul tau, precum culoarea copacilor proaspat stropiti de ploaie sau norii pufosi de pe cer, devin toamna aceasta sursa ta de inspiratie. Ti-ai facut tablouri din frunzele aurii din parc, ai decorat vase de ceramica cu crengi, frunze uscate si conuri de brad si ai creat un spatiu calduros prin elemente naturale.

Beko iti dezvaluie tainele toamnei printr-un produs inovator care te scapa de grija curateniei si iti ofera mai mult timp liber, doar pentru tine. Cu o tehnologie neobisnuit de ingenioasa, masina de spalat vase Beko Smart Blue, iti pune la dispozitie o serie de programe de spalare care se adapteaza cu usurinta oricarui stil de viata. Datorita programului Extra-Hygiene, masina Smart Blue asigura o curatare perfecta si o igienizare impecabila, prin distrugerea bacteriilor si microorganismelor in proportie de 99,99%. Daca esti in graba, selecteaza programul Quick&Clean pentru mai multa eficienta, iar pentru spalarea sticlei delicate si a portelanului, simultan cu vasele foarte murdare, selecteaza programul Active Wash si vei beneficia de o curatare eficace si in deplina siguranta pentru vasele tale.

In plus, pe langa functiile speciale, masina de spalat vase Beko Smart Blue se remarca printr-un design inovator cu muchii fatetate si display electronic, eficienta si volumetrie sporita, ce asigura o experienta totala a confortului si elegantei.

Lasa-te sedus intr-un vis de toamna, in care timpul este aliatul tau.

Autor:  Daniela Tiba