Site coolinaria.ro

Bunatati din soia


Bunatati din soia Alimentatia sanatoasa… Ce sa fie oare? Tuturor ne place sa credem ca avem grija de noi, evitand excesele de zahar si grasimi, dar este oare suficient acest lucru? Moderatia este intr-adevar un prim pas pentru o alimentatie echilibrata. Mai stim si ca fructele si legumele trebuie sa fie nelipsite din meniul zilnic si, totusi, avem impresia ca produsele din soia sunt destinate exclusiv vegetarienilor. Dar daca va aratam ca nu e chiar asa?

De exemplu, am primit recent la redactie un cosulet cu bunatati din soia. Exact asa se numesc: “Bunatati din soia”. Marca este Inedit, iar mama lor e Dr. Oetker. Asta pentru cei care vor sa aprofundeze. Ei bine, ce altceva puteam face decat sa le incercam pe toate, ca sa ne asiguram ca ce va spunem acum e 100% adevarat…

Sunt bune si extrem de variate, cam pentru toate gusturile zicem noi. Pe langa clasicele pateuri vegetale (picante sau cu masline), maioneza vegetala, tofu in ulei sau saramura si crenvursti din soia afumati in saramura, ne-am delectat si cu crochete vegetale din soia si… bautura din soia! Delicioase toate. Acum, gustul ca gustul, dar partea cea mai importanta e calitatea produselor.

Am aflat pentru voi ca produsele din gama Inedit sunt realizate din soia nemodificata genetic, procesata dupa metode traditionale, care exclud folosirea conservantilor si a stimulatorilor de gust. In plus, toate sunt preparate din materii prime si ingrediente atent selectionate, gustul deosebit fiind dat de condimentele naturale.

Iar daca nu stiati deja asta, soia este singura planta aliment care contine toti aminoacizii necesari organismului!

Pofta buna si aveti grija de sanatate!

Autor:  Daniela Tiba