Site coolinaria.ro

Dieta cu grepfruit


Dieta cu grepfruit Îti prezint dieta cu grapefruit asa...cu titlu informativ fara sa te încurajez prea mult sa o folosesti, ci numai daca ai încercat orice altceva si nu a mers sau daca ai nevoie sa slabesti neaparat câteva kilograme într-un interval scurt, sau daca toata viata ai visat sa poti folosi grapefruitul la ceva (fiind pasionata de acest fruct). Dieta este recomandata pentru ca este eficienta în sensul ca se pot pierde 6-10kg într-o saptamâna dar nu este tocmai indicat sa o urmezi pe termen îndelungat pentru ca este deficitara din punct de vedere nutritiv si, odata încheiata, este foarte posibil sa te îngrasi la loc daca revii la vechile obiceiuri alimentare.

Oricum, daca te tenteaza sau daca esti curioasa, iata în ce constau mesele pe durata unui astfel de regim de slabit: - Micul dejun cuprinde o jumatate de grapefruit si o cana de ceai sau cafea neîndulcita; - La prânz te poti delecta cu o jumatate de grapefruit si doua oua. Poti aduce un plus de savoare cu o salata de rosii si castraveti cu verdeata, otet sau lamâie; mai ai dreptul la o felie de pâine prajita si o cana ce ceai neîndulcit sau apa; - Cina este mai bogata propunându-ti alta jumatate de grapefruit, 100-200g de carne (pui, vita sau sunca); laptuci si o rosie cu verdeata, otet sau lamâie totul udat din belsug cu o cana de ceai neîndulcit sau apa.

Cum ti se pare? Probabil ca într-adevar se pierd kilograme din moment ce este atât de restrictiva (tocmai din acest motiv cred ca are sanse sa fie încercata) dar trebuie sa insist sa nu o tii pe perioade îndelungate ca sa nu te îmbolnavesti. Sanatatea este mai presus de dimensiunea taliei.

Autor:  Raluca Alupoaie