Site coolinaria.ro

O dieta de peste ocean adresata barbatilor de succes


O dieta de peste ocean adresata barbatilor de succes Pentru a fi un barbat de succes, in zilele noastre nu mai este de ajuns sa arati bine si sa ai o slujba bine cotata, dar este imperios necesar sa te si alimentezi la superlativ pentru a arde mai rapid grasimile, a-ti reface masa musculara si a plusa ulterior la toate capitolele definitorii pentru masculinitate.

Din toate programele alimentare adresate asa-numitilor masculi alfa, cel mai potrivit cu necesitatile nutritionale ale barbatului modern este in prezent dieta "Alpha Male Challenge", un program de 10 saptamani special creat pentru a induce o atitudine potrivita barbatului de succes din mileniul al III-lea.

Pus la punct de nutritionistii de faima mondiala James Villepigue si Rick Collins, programul "Alpha Male Challenge" se bazeaza deopotriva pe experienta vasta a celor doi autori, dar si pe studii si tratate complexe de nutritie si psihologie si tinteste atat refacerea fizicului masculin, cat si stimularea planului mental pentru a servi mai eficient obiectivelor ambitioase ale barbatilor din zilele noastre.

Structura dietei Alpha Male
Avand la baza 3 piloni principali, dieta "Alpha Male Challenge" include recomandari detaliate de tip alimentar, seturi bine gandite de exercitii fizice, precum si modalitati practice de schimbare a mentalitatii, in acest mod acoperindu-se toate planurile personalitatii masculine si putandu-se atinge fara probleme obiectivele propuse initial.

In plan alimentar, autorii James Villepigue si Rick Collins recomanda barbatilor de succes sa adopte o dieta de tip paleo-nutritional, adica sa se pluseze in special la categoriile proteine complete, fibre alimentare si lichide si sa se consume cu moderatie carbohidratii si grasimile, pentru a se stimula astfel dezvoltarea mai rapida a masei musculare.

Alimentele recomandate pentru dieta "Alpha Male Challenge" includ prioritar carne de pasare, peste, fructe de mare, carne de vita, oua, legume boabe, alte legume, iaurt si branzeturi, fructe, migdale, nucifere si seminte, fulgi de ovaz si ulei de masline. Alcoolul si cafeaua pot fi consumate, dar cu maxima moderatie, insa produsele procesate trebuie evitate cu tarie.

Exercitiile fizice vor veni sa completeze masurile in plan alimentar, marind productia de testosteron si refacand masa musculara, nefiind vorba despre niste exercitii de mare complexitate sau care sa solicite organismul la maximum, dar cautandu-se totusi sa se stimuleze la superlativ activitatea cardiovasculara si dezvoltarea armonioasa a tuturor grupelor de muschi.

Un plan alimentar de 10 saptamani, dieta "Alpha Male Challenge" este special adresata barbatilor care isi doresc sa devina mai puternici atat in plan fizic, cat si mental, iar cititoarele noastre vor dori probabil sa afle mai multe pentru a o putea recomanda partenerilor lor de viata. Informatii detaliate sunt de gasit la adresa alphamalechallenge.com alaturi de cartea autorilor James Villepigue si Rick Collins.

Autor:  Lucia Mihailescu