Site coolinaria.ro

Slabiti consumand un maximum de 400 calorii la fiecare masa a zilei!


Slabiti consumand un maximum de 400 calorii la fiecare masa a zilei! Una dintre cele mai practice cure de slabit de la ora actuala ne propune sa pierdem in greutate consumand un maximum de 400 calorii la fiecare masa a zilei, in acest fel putandu-se servi cele 3 mese principale in voia cea buna si fiind permise si 2-3 gustari mai frugale intre mese.

Practicand o dieta de 400 calorii
La o dieta de 400 calorii per masa principala se pot pierde pana la 2-3 kg saptamanal, rezultatele fiind chiar rezonabile la finalul unei luni complete cand s-au inregistrat chiar si 10-12 kg in minus gratie meselor restranse la doar 400 calorii.

Gustarile dintre mese nu trebuie insa sarite sub nici o forma deoarece au rolul de a furniza suficienta energie peste zi, in caz contrar riscandu-se foarte mult sa se ajunga la dezechilibre alimentare grave si la probleme de sanatate complet de nedorit pentru o persoana care doreste sa piarda frumos in greutate.

Foarte importante la dieta cu 400 de calorii sunt si grasimile nesaturate, acestea provenind prioritar din uleiul de masline, avocado, nuci, seminte si alte surse organice de grasimi, toate ajutand si la potolirea mai rapida a foamei, dar si la stimularea sanatatii organismului.

Mesele si gustarile bogate in proteine complete sunt de asemenea incurajate la dieta cu 400 de calorii, in acest mod rata metabolismului crescand multumitor si putandu-se pierde mai multe kilograme pe parcursul a doar o singura saptamana de zile.

Alimentele cele mai indicate pentru dieta cu 400 de calorii includ fructele si legumele, carnea de pasare, ouale, fructele de mare, unele nucifere, uleiul de masline, avocado, pastele integrale, orezul, branza moale degresata si lactatele degresate, iar tot aici trebuie amintit si consumul crescut de apa si lichide care sa curme optim apetitul alimentar crescut.

Pusa la punct de o echipa de nutritionisti din Statele Unite, cura de slabit cu 400 de calorii per masa poate fi consultata mai in detaliu la adresa 400caloriefix.com, fiind o propunere interesanta si viabila pentru a se pierde echilibrat in greutate, fara batai de cap si fara multe restrictii de ordin alimentar.

Autor:  Lucia Mihailescu