Site coolinaria.ro

Sanatate si silueta supla cu accentul pe sucurile naturale de casa


Sanatate si silueta supla cu accentul pe sucurile naturale de casa Cunoscuta in Statele Unite mai degraba sub denumirea de Madam Suc ("The Juice Lady") decat sub numele sau real, Cherie Calbom a facut furori peste ocean cu dietele sale de slabit care pun foarte mult accentul pe introducerea sucurilor naturale in alimentatia zilnica, multa lume reusind in acest mod sa slabeasca multumitor si chiar sa inregistreze adeseori si un plus important de sanatate.

Nutritionist certificat, cu multe lucrari publicate pana in prezent, Cherie Calbom a vandut pana in prezent peste 2 milioane de copii a lucrarii sale de nutritie “Juicing for Life”, iar lucrurile nu s-au oprit aici, recent nutritionista revenind in forta cu o alta carte intitulata "The Juice Lady’s Turbo Diet", unde se aprofundeaza programul sau alimentar pe baza de sucuri de casa.

Nu sucurile de fructe, ci cele de legume si zarzavaturi au facut atat de populare in Statele Unite dietele lui Cherie Calbom, aceste sucuri din legume fiind mult mai sarace in calorii si de aceea mult mai indicate la dieta, unde reusesc garantat sa potoleasca apetitul alimentar, oferind si antioxidantii necesari stimularii imunitatii naturale a organismului nostru.

Doar 2 pahare de suc de legume si zarzavaturi consumate zilnic pot aduce in scurta vreme schimbari in bine pentru sanatatea noastra, iar daca suplimentar se vor consuma la mesele zilnice si multe alimente crude, atunci si beneficiile pentru sanatate se vor dubla aproape pe nesimtite.

O dieta serioasa pe baza de sucuri de casa va include insa 8-10 pahare de sucuri de legume si uneori si de fructe in fiecare zi, alaturi de sucurile de casa fiind recomandat sa se serveasca si cate o ceasca de ceai verde pentru stimularea pozitiva a metabolismului.

Carbohidratii rafinati, alcoolul, cafeaua si toate bauturile carbogazoase trebuie eliminate complet din alimentatie, de servit putandu-se servi fara probleme alaturi de sucurile de casa si carne organica de pasare, oua, tofu, legume, cereale integrale, ulei de nuca de cocos sau de masline, seminte, fructe nucifere, dar nu si multe fructe, care pot da peste cap obiectivele de sanatate pe care ni le propune Cherie Calbom.

Un program alimentar destinat prioritar stimularii sanatatii, dieta cu sucuri a lui Cherie Calbom este in egala masura si un excelent program pentru slabit, foarte multe persoane reusind sa piarda multe kilograme pe aceasta cale. Demna si de interesul doritoarelor din Romania, “Juicing for Life” si alte lucrari similare pot fi consultate la adresa juiceladyinfo.com sau se pot cauta traducerile in limba romana ale acelorasi lucrari semnate de celebra Cherie Calbom (The Juice Lady).

Autor:  Lucia Mihailescu