Site coolinaria.ro

Reveniti la o forma supla cu dieta de 1300 calorii pe zi!


Reveniti la o forma supla cu dieta de 1300 calorii pe zi! Intitulata glumet The Biggest Loser Diet (Dieta pentru cei mai mari pierzatori) de catre autoarea sa, atleta americana Cara Castronuova, dieta de 1300 de calorii pe zi este un plan alimentar simplu care tinteste timp de 4 saptamani consumul a aproximativ 400 de calorii la fiecare masa, cu scopul pierderii in greutate de pana la 6 kilograme intr-o singura luna.

Bazandu-se pe propria experienta, atleta americana propune in mod special femeilor sa consume la toate mesele zilei cate 400 de calorii, fiind permise si gustari intre mese care cumulat sa nu depaseasca 100 de calorii, in acest mod ea garantand ca se satisface apetitul alimentar si se pun si bazele pierderii sanatoase in greutate.

Carbohidratii complecsi din legume, cereale integrale si fructe, care au putine calorii, sunt baza dietei The Biggest Loser, portiile la masa trebuind sa fie, desigur, moderate, iar consumul de apa si lichide mult crescut. Alcoolul, cafeaua si alte stimulente nu sunt permise, dar unele sucuri sanatoase de casa pot fi introduse sporadic la dieta.

Alimentele recomandate de Cara Castronuova pentru succesul dietei sale includ fulgii de ovaz, bananele, fructele de padure, broccoli, spanacul, cerealele integrale fara zahar, ouale, iaurtul, grapefruit, salate diverse, rosii, castraveti, carne de pasare, peste, legume cu indice glicemic scazut, etc.

Gustarile vor consta de asemenea preponderent si alimente proaspete, aici legumele, fructele, migdalele, biscuitii din cereale integrale, putin piept de curcan sau niste struguri fiind baza unor portii rezonabile care sa poate fi servite intre mese fara a adauga cu mult la cele 1200 de calorii de la mesele principale.

Foarte populara in Statele Unite, dieta lui Cara Castronuova starneste de asemenea interesul femeilor din intreaga lume, periodic putandu-se adopta acest plan alimentar de slabit pentru a se reveni la o silueta atragatoare si a se controla astfel greutatea corporala.

Excelent promovata la adresa sa oficiala, caracastronuova.com, dieta The Biggest Loser si alte diete ale autoarei Cara Castronuova pot fi consultate online in detaliu, ramanand la alegerea voastra sa decideti daca merita sau nu sa urmati si un asemenea plan alimentar de slabit.

Autor:  Lucia Mihailescu