Site coolinaria.ro

Dieta Hershberg ne propune sa slabim echilibrat si dupa principii moderne


Dieta Hershberg ne propune sa slabim echilibrat si dupa principii moderne Medicul canadian Melissa Hershberg ne propune o abordare foarte moderna a unei cure de slabit de succes, ea combinand inspirat documentatia vasta privitoare la macronutrimente cu teoriile de data recenta asupra alimentatiei de tip termogen pentru a ajuta pacientii sai sa slabeasca rapid si sa se mentina ulterior la o greutate corporala ideala.

Rezultatele pozitive la dieta Hershberg pot aparea in nu mai mult de o saptamana, iar daca se mentin aceleasi principii alimentare se pot atinge performante chiar de invidiat in ce priveste scaderea echilibrata in greutate. Gratie abordarii originale a autoarei acestei diete, obiectivele pot fi astfel atinse mult mai usor, dar si mai eficient decat in alte cazuri.

Aparte de cele 3 clase de macronutrimente cunoscute noua tuturor, respectiv proteinele, carbohidratii si grasimile, Melissa Hershberg afirma ca alimentele ar contine si un al patrulea macronutriment, care poate fi consumat fara mari restrictii deoarece promoveaza foarte bine scaderile sanatoase in greutate.

Al patrulea micronutriment evidentiat de catre medicul Hershberg poate fi procurat daca se consuma in special alimente precum fructele, legumele, branza moale degresata, albusurile de ou, iaurtul, pestele, carnea de pasare, carnea slaba de vita, fulgii de ovaz, uleiuri mono si polinesaturate, ceaiuri usoare etc.

Aceste tipuri de produse alimentare nu sunt riscante pentru greutatea corporala, ba chiar incurajeaza scaderea in greutate, acesta fiind si motivul pentru care Melissa Hershberg pune in discutie prezenta celui de-al patrulea macronutriment, esential pentru orice cura de slabit moderna.

Etapizata in 4 faze, dieta Hershberg incepe cu o prima saptamana de soc, cand i se demonstreaza pacientului cat de simplu este sa se piarda in greutate prin alimentatia corecta, urmand apoi alte 3 faze, mai putin restrictive decat cea de inceput, cand se urmaresc atat scaderea in greutate, cat si familiarizarea pacientilor cu conceptul de alimente termogene si principiile sanatoase care stau la baza unei diete moderne de slabit.

Axata prioritar pe o balanta a macronutrimentelor in alimentatia zilnica, cu un accent aparte pe cel de-"al patrulea macronutriment", dieta Hershberg nu uita sa faca uz si de beneficiile alimentelor termogene, cu rol in cresterea ratei metabolismului si sporirea senzatiei de bine, fiind din toate aceste motive o dieta de slabit de mare succes, recomandata suplimentar de un specialist in medicina cu ani buni de experienta in spate.

Mai multe informatii pe acest subiect veti putea descoperi vizitand adresa oficiala melissahershberg.com, unde va sunt oferite detalii referitoare la dieta Hershberg, dar si multe alte informatii de interes pentru toate persoanele care doresc sa piarda in greutate si cauta sa isi imbogateasca cunostintele teoretice si practice pe aceasta tema.

Autor:  Lucia Mihailescu