Site coolinaria.ro

Invatati cum puteti slabi pastrandu-va mereu zambetul pe buze!


Invatati cum puteti slabi pastrandu-va mereu zambetul pe buze! 8 sunt secretele specialistei in wellness si nutritie Loretta LaRoche pentru a isi invata clientii sa slabeasca multumitor si cu zambetul mereu pe buze, ea deprinzandu-si de asemenea discipolii sai sa dezvolte o relatie mai pozitiva cu mancarea pentru a savura la maxim toate mesele zilei.

In viziunea Lorettei LaRoche, toate felurile de mancare care nu au un gust placut si nu ofera satisfactie mesenilor nu merita introduse deloc in cadrul unei diete de slabit, mancarea existand si pentru a ne satisface simturile si nu doar pentru a ne umple stomacul cu tot felul de nutrimente.

Revendicandu-se de la traditia culinara a Frantei mediteraneene, Loretta LaRoche propune pentru cura de slabit cate 3 mese zilnice, servite in portii mici si acompaniate de cate o portie moderata de vin rosu. Mesele este insa recomandat sa nu fie servite in singuratate ci impreuna cu familia sau intr-un local public.

Pe parcursul dietei LaRoche, numita in original "Lighten Up!: The Authentic Way to Lose Your Weight and Your Worries", doritorii sunt incurajati sa isi dezvolte niste obiceiuri alimentare noi, care sa ii ajute sa isi controleze apetitul alimentar si metabolismul, respectul fata de propria persoana jucand de asemenea un rol deosebit de important pentru succesul acestei diete.

Alimentele sugerate de Loretta LaRoche pentru cura de slabit includ fructe, legume, quinoa si orez brun, paine de casa, carne de pasare, creveti si fructe de mare, condimente si ierburi proaspete, iaurt, fistic, ulei de masline, vin, ciocolata neagra si alte alimente usoare si pline de nutrimente.

Exercitiul fizic care sa acompanieze o asemenea dieta de inspiratie franceza nu se face in principal pentru a se arde caloriile ci mai degraba pentru a se intretine senzatia de bine peste zi, adica nu din obligatie ci din placere si fara eforturi deosebite.

Buna dispozitie pe toata durata curei de slabit si mentinerea unei gandiri cat mai pozitive sunt esentiale pentru succesul dietei LaRoche, autoarea demonstrand cu argumente stiintifice faptul ca "servirea" unor portii sanatoase de ras si voie buna peste zi poate arde caloriile mai eficient chiar si decat exercitiul fizic intensiv.

Mizand pe o abordare relaxata a curei de slabit, punctata de multa voie-buna si spirit pozitiv in relatia cu alimentatia si toate celelalte aspecte ale traiului zilnic, dieta LaRoche va promite pierderi constante si bune in greutate, fara a trebui sa mai suportati si restrictiile neplacute ale curelor clasice de slabit.

Mai multe informatii veti putea descoperi chiar voi vizitand situl oficial al specialistei in welness Loretta LaRoche la adresa lorettalaroche.com, tot aici existand multe alte informatii utile pentru persoanele vorbitoare de limba engleza care isi doresc sa piarda sanatos in greutate.

Autor:  Lucia Mihailescu