Site coolinaria.ro

Consumati multe alimente crude pentru a preveni si ameliora cancerul!


Consumati multe alimente crude pentru a preveni si ameliora cancerul! Dietele pe baza de alimente crude au mare succes in ultima vreme in lupta pentru prevenirea si combaterea cancerului, multe clinici din intreaga lume adoptand alaturi de tratamentele specifice pentru aceasta maladie si masuri de ordin alimentar menite sa creasca sansele de vindecare.

Folosita in paralel cu chimioterapia si radioterapia, dieta pe baza de alimente crude este menita sa compenseze constant lipsa de energii din organism, oferind rezerve importante pentru stimularea vindecarii prin forte proprii, sistemul imunitar iesind foarte castigat la final prin asemenea masuri inspirate de ordin alimentar.

Pe parcursul a maximum 3 luni de zile, alimentele crude pot fi introduse la o dieta anti-cancer, printr-o selectie atenta a acestor alimente putandu-se intr-adevar oferi niveluri mari de energie organismului si blocandu-se cu succes dezzvoltarea pe viitor a celulelor periculoase in trupul pacientului bolnav.

Foarte bune rezultate la dieta dau alimente crude precum fructele tropicale de tipul ananasului si mango, dar fructele in general sunt calduros recomandate pentru prevenirea si combaterea cancerului, chiar si atunci cand se servesc sub forma de suc de casa si nu ca atare, consumate de crude sau in salate.

Alaturi de fructe, care este bine sa se apropie de o cota zilnica de 500 grame pe zi, legumele crude, fructele nucifere si semintele aduc alte nutrimente valoroase pentru stimularea luptei organismului cu cancerul, si pe aceasta cale sistemul imunitar fiind mentinut la parametri superiori, iar starea de bine crescand multumitor.

O selectie atenta a alimentelor crude care pot fi introduse la dieta anti-cancer ar putea include fara probleme merele si perele, avocado, fructele de padure, pepenele galben, fructele de kiwi, mierea de albine, ciresele, caisele, mango, ananas, papaya, ciuperci, ierburi proaspete tip condiment, unele substitute de cereale (hrisca, quinoa, naut) etc.

Astfel de planuri alimentare sunt foarte bine puse la punct in clinicile medicale unde se duce lupta impotriva cancerului si prin mijloace strict alimentare, din acest motiv persoanele interesate fiind bine sa se adreseze mai ales acestor institutii sau nutritionistilor si medicilor calificati sa ofere sfaturi in acest sens.

Dietele cu alimente crude au dovedit de-a lungul timpului certe valente terapeutice in directia prevenirii si combaterii cancerului, iar pacientii care cred ca isi pot oferi sanse suplimentare si pe aceasta cale ar trebui sa se informeze in detaliu si sa contacteze specialistii cei mai avizati, care sa ii ajute sa adopte la randul lor o dieta cu alimente crude, de folos pentru imbunatatirea starii lor de sanatate in timpul cel mai scurt posibil.

Autor:  Lucia Mihailescu