Site coolinaria.ro

Tratamente naturale pentru intinerire cu DHEA (dehidroepiandrosteron)


Tratamente naturale pentru intinerire cu DHEA (dehidroepiandrosteron) Un nou supliment alimentar venit direct de peste ocean vine sa ne promita tineretea fara batranete prin suplinirea organismului cu unul dintre hormonii pe care acesta nu ii mai poate produce in cantitati multumitoare odata cu inaintarea in varsta.

Hormonul in cauza se numeste DHEA (dehidroepiandrosteron) si este produs de sistemul endocrin in scopul reglarii optime a activitatii tiroidei si glandei pituitare. Aparte de aceasta, DHEA are un rol pozitiv si asupra mentinerii sanatatii mentale si fizice a organismului, fiind din acest motiv considerata o substanta foarte utila pentru sanatatea organismului uman.

Atat anxietatea cat si depresia pot fi ameliorate in cadrul tratatementelor cu DHEA (dehidroepiandrosteron), existand unele limitari in ce priveste gravidele si tinerii sub 18 ani, dar pe ansamblu studiile stiintifice dovedind aceasta substanta a fi utila ca tratament naturist alternativ la medicatia standard aplicata de specialistii in psihiatrie.

Folosit si in cadrul unor tratamente periodice pentru intinerirea intregului organism, DHEA (dehidroepiandrosteron) este un supliment cu adevarat folositor pentru o serie intreaga de afectiuni ale organismului imbatranit si poate fi recomandat persoanelor cu probleme chiar de catre medicul specialist atunci cand alte tratamente nu par sa dea rezultatele asteptate.

Autor:  Lucia Mihailescu