Site coolinaria.ro

Mierea de albine, remediul perfect


Mierea de albine, remediul perfect Un elixir parca creat doar pentru a indulci mania zeiilor, acesta este un medicament natural a carui principala functie este sa te ajute sa te simti in forma ta maxima.

Pentru ca trecem inca printr-un sezon rece, in care raceala se simte la ea acasa, atacandu-ne imediat ce prinde ocazia, e bine de aflat ca se poate trata cu ajutorul mierii de albine ce calmeaza inflamatia produsa in gat, reduce marimea amigdalelor si ajuta la vindecarea rapida.

Tot cu ajutorul ei ne putem trata atunci cand ne zgariem sau avem o rana deschisa, deoarece mierea are un efect calmant, indeparteaza microbii si impuritatile ce nu fac decat sa incetineasca vindecarea. Lasa mierea de albine cel putin 2 ore pe rana dupa care indeparteaz-o cu ajutorul unui pansament imbibat cu ceai de tei si musetel.

Arsurile pot fi suportate mult mai usor daca apelam la miere, fie ca te arzi din cauza cafelei prea fierbinte sau ai pus mana pe tigaie din greseala, durerea provocata de arsura persista cu aceeasi intensitate. Putem scapa de ea aplicand miere de albine, actiuneaza prin calmarea pielii, ajuta la regenerarea tesuturilor si reface elasticitatea fibrelor.

Ulcerul si gastrita pot fi ameliorate cu ajutorul acestei licori aurii care te duce cu gandul la bogatie, aceasta diminueaza aciditatea gastrica si se absoarbe in foarte scurt timp. Trebuie luate cate doua linguri de miere inainte de fiecare masa.

Mierea este aliatul principal pentru un ten stralucitor, cu ajutorul unui masaj al tenului bazat numai pe miere. Aceasta are proprietatea de a revigora, hidrata si catifela pielea. Este adevarat, tenul devine foarte lipicios si ofera astfel o senzatie neplacuta insa poate fi indepartat usor cu apa calduta sau ceai de musetel, in plus rezultatele vor fi pe masura muncii.

Este un actor principal in intarirea firului de par si ii ofera stralucire, mierea de albine poate actiona ca un balsam, 3 linguri de miere amestecat cu zeama de lamaie in apa calduta face minuni.

Mierea trebuie folosita ca un tratament, este nevoie de timp, munca, persistenta si rabdare pentru a vedea efectele, acum nu trebuie sa crezi ca doar dupa o singura folosire trupul va fi sanatos, tenul perfect si parul stralucitor. Cu pasi mici, dar siguri poti ajungi oriunde iti doresti.

Autor:  Raluca Rusu