Site coolinaria.ro

O silueta estivala perfecta, dupa reteta Vapiano


O silueta estivala perfecta, dupa reteta Vapiano Vara aceasta, Vapiano s-a pregatit sa fie antrenorul tau de fitness! O silueta perfecta, creata dupa reteta Vapiano, te va ajuta sa raspunzi provocarii estivale, care te incita la bronz natural, raze aurii si valuri savuroase.

O combinatie de gusturi originale, care contine ingredientele necesare pentru o silueta perfecta si din care, atent, Vapiano a exclus ingredientul “calorii”.

Intr-o combinatie crocanta si plina de minerale, amestecul Vapiano este unic si contine cinci tipuri de salata speciala: Frisee, Lollo Rosso, Lollo Bianco, Radiochio si Iceberg.

Prospetimea lor da startul unor mixturi culinare care te incarca cu energie: salatele Mista Grande, Mista Picolla, Rucola con Parmigiano, Caprese, Caesar si Nizza, la care se pot adauga, dupa dorinta, trei dressinguri diferite si extra-ingrediente precum pui, creveti sau muschi de vita argentinian.

Pentru cel mai dietetic meniu, Vapiano iti recomanda salata fitness Mista, asortata cu dressing-ul light aceto-balsamic. La amestecul unic de salata Vapiano se adauga morcovi, rucola, rosii cherry, ridichi, castraveti, cubulete fine de ceapa rosie si inele de ceapa verde, ardei gras, ciuperci Champignon, parmezan, mozzarella.

Potrivit filosofiei sale “Chi va piano, va sano e va lontano!” (Cine este relaxat, traieste mult si sanatos), Vapiano te asteapta cu 6 combinatii perfecte de salata, care pot fi servite in restaurant sau pe terasa, ca masa de pranz sau pentru o cina tarziu (restaurantul se afla in Bd. Timisoara nr. 27z, sector 6 – Cladirea de birouri Anchor Plaza din parcarea Plaza Romania - si este deschis zilnic intre orele 11.00 si 23.00).

Vapiano (bd. Timisoara nr. 27z, sector 6 - Cladirea de birouri Anchor Plaza ) iti recomanda salata Mista – cina perfecta pentru o silueta ideala de vara.

Despre Vapiano
Premiat in 2006 de catre Food Service Magazine drept cel mai inovativ concept din industria ospitalitatii din Europa Centrala si de Est, brandul a “debutat” pe piata locala odata cu deschiderea locatiei din Anchor Plaza Office Building - Bucuresti.

Vapiano este dezvoltat pe conceptul “fast casual dining”, in care punctele de rezistenta sunt serviciul rapid, mancarea proaspata si sanatoasa si ambianta cu stil.

Originalitatea conceptului Vapiano consta in libertatea acordata clientului de a se servi cu produse specifice bucatariei mediteraneene (paste, pizza si salate), gatite chiar in fata sa; utilizarea exclusiva a ingredientelor proaspete, preparate in bucataria proprie; utilizarea unui sistem unic in Romania de preluare si plata a comenzii (printr-un chipcard); ambianta cu o puternica amprenta a stilului italian, combinat cu o eleganta mediteraneeana aparte.

Autor:  Iosub Alin