Site coolinaria.ro

Cum poti slabi cel mai usor vara


Cum poti slabi cel mai usor vara Nu e nevoie sa te infometezi pentru a arata cat mai bine in costumul de baie anul acesta.
Secretul pierderii kilogramelor sta intr-o alimentatie sanatoasa, cu un aport scazut de calorii.

Apa
Bea cat mai multa apa, deoarece aceasta accelereaza metabolismul. Fructele proaspete sunt o sursa importanta de apa pentru organism, contribuind la o digestie rapida, fara depuneri de celule grase. Este indicat sa consumi cel putin un pahar cu apa inainte si dupa fiecare masa.

Somnul
Un somn sanatos ii permite corpului tau sa se refaca dupa o zi plina. Nu manca nimic cu doua ore inainte de culcare si fa o plimbare de jumatate de ora, pentru o digestie completa.

Exercitii
Se stie ca orice dieta trebuie acompaniata de sport, pentru efectele dorite. Daca ai un set stabilit de exercitii zilnice, adauga-i acestuia cateva minute la o intensitate ridicata. De exemplu, inca 10 minute pe bicicleta intr-un ritm mai rapid.



Fii atenta la calorii
Chiar daca obisnuiesti sa verifici tabelul de calorii de pe produse, incearca sa introduci in alimentatia zilnica mai multe fructe si legume crude. Acestea vor creste aportul de fibre si vor reduce toxinele din corp, ajutand astfel la slabit.

Renunta la alcool
Alcoolul contine un nivel ridicat de carbohidrati, care, odata ajunsi in corp, se transforma in grasime. Inlocuieste bauturile alcoolice cu apa sau suc natural.

Nu sari peste mese
Mananca portii mici, o data la doua ore, pentru a tine sub control nivelul glucozei din corp. Daca renunti la una din mesele principale vei arde mult mai greu caloriile, din cauza lipsei de energie.

Autor:  Andreea Utza